Nyeste artikler
Se alle
Foto: NENT Group/Lars E. Andreasen

CHOK: Amalie er ikke længere velkommen i ‘Forsidefruer’

Amalie må se i øjnene, at hun ikke længere er en del af inderkredsen.

Konflikten mellem Janni og Amalie, som ellers var blevet lagt ned i sidste uge, blusser op på ny i aftenens afsnit, hvor de har et kæmpe skænderi under optagelserne til ‘Fangerne på Fortet’. Skænderiet og konflikten får konsekvenser for Amalie i programmet.

LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker

Janni har nemlig inviteret til havefest, hvor alle fruerne skulle mødes og have nogle hyggelige og festlige timer sammen, men i sidste øjeblik beslutter Janni sig for at trække Amalies invitation tilbage. Set i lyset af det store skænderi er Amalie ikke længere velkommen, og det kommer bag på de andre fruer.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

Det bliver spændende at se, om det også kommer til at få konsekvenser for Amalies deltagelse i programmet, ligesom det gjorde for Sarah Louise, da de andre fruer vendte sig mod hende.

Hør Jannis forklaring på, hvorfor Amalie ikke længere er velkommen hos hende herunder, og se med i aften kl. 20.00 på TV3.

SE BILLEDET: Ung mor afslører vildt vægttab

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.