Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Lotta Lemche/TV 2)

CHOK: Deltager forlader ‘Hjem til gården’ – frygtede kæresten ville dø

Bekymringerne om sin hjertesyge kærestes helbred blev for meget for Cecilie.

Søndagens afsnit af ‘Hjem til gården’ bød på en chokerende besked fra Cecilie Nielsen. Hun valgte nemlig at trække sig fra TV 2-programmet efter længere tids overvejelser. Det skriver TV 2.

Cecilie havde allerede tidligt i opholdet på gården lyst til at rejse hjem, men hun blev der og kæmpede videre. I gårsdagens afsnit – efter fire uger – tog hun den endelige beslutning og rejste hjem og blev dermed sæsonens anden deltager til frivilligt at afbryde opholdet.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou fandt kærligheden gennem programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Robert Hansen fortælle, hvordan det er at leve med en ny hjerteklap.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre står frem i nyt tv-program

Hjemme ventede Cecilies kæreste, Christian, der er alvorligt hjertesyg og har haft fire hjertestop, to blodpropper i hjertet og én i lungen under deres forhold. Han har iskæmisk hjertesygdom, hjertesvigt, og hans hjerte pumper på 30 procent sammenlignet med et normalt hjerte.

Og det var især de mange tanker og bekymringer om ham, der fik hende til at forlade gården.

– Det har været opslidende for mig at være i det her sygdomsforløb. Jeg troede, jeg kunne slippe det inde på gården, men jeg spekulerede hele tiden på, om Christian var okay, siger Cecilie til TV 2.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: To ‘Hjem til gården’-deltagere er blevet kærester

Har forladt kæresten

Der er dog blevet vendt op og ned på tilværelsen for Cecilie og Christian siden hendes deltagelse på skærmen. I slutningen af 2018 gik hun nemlig fra kæresten, og de flyttede fra hinanden.

– Min tid på gården viste mig, at jeg udviklede mig i en retning, hvor Christian ikke kunne være med, siger Cecilie Nielsen til TV 2 og fortsætter:

– Det er et ansvar at være kærester med ham, og det ansvar havde jeg ikke længere lyst til at have.

Hun fortæller, at de i dag er gode venner og begge har fået nye kærester.

Du kan se de resterende deltagere fra ‘Hjem til gården’ på TV 2 og TV 2 Play hver søndag klokken 20:00.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.