Nyeste artikler
Se alle
Julie medvirker i 'Divaer i Junglen' 2019 (Foto: Janus Nielsen)

CHOK: ‘Divaer i junglen’-babe har mistet sin søster

Den 29. december gik Julies elskede storesøster bort.

Den 29. december klokken 20.20 døde Julies storesøster, Patricia, i en alder af 26 år. Patricia led af sygdommen ALS, som gik i udbrud hos hende, da hun var 19 år gammel. Hendes muskler var langsomt blevet tappet for kræfter, og hun var til sidst lam i hele kroppen og trak vejret gennem en såkaldt NIV maske. NIV står for non invasiv ventilation, og masken hjælper lungerne til at trække vejret.

ALS er en fremadskridende nervesygdom, der rammer de motoriske nerver i hjerne, hjernestamme og rygmarv. Sygdommen kan ikke helbredes og er dødelig med en gennemsnitlig levetid på tre år, men nogle lever med sygdommen i mellem 10 og 15 år.

– Lige nu er jeg helt tom indeni. Jeg tror ikke, det er gået op for mig endnu, siger en berørt Julie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Her er årets reality-babe 2019

Den 23. december under en handletur opstod et uheld, og derfor er det ikke sygdommen, der blev den direkte årsag til døden.

– Hun var med min stedmor og stedmormor ude og for at ordne nogle indkøb, og mens de smutter ind i Netto for at købe nogle småting, så venter Patricia alene i bilen. Det tog jo ikke mere end et øjeblik. Men slangen er så røget af masken. Og så er hun jo gået i panik, fortæller Julie.

LÆS OGSÅ: Reality-stjernernes nytårsforsætter

Død af hjertestop

Patricia fik et hjertestop i bilen og blev så svært hjerneskadet, at lægerne ikke kunne redde hende.

– Det mest forfærdelige er jo, at det ikke er sygdommen, som tog hende fra os. Det gjorde hjertestoppet, siger Julie, der inderligt ville ønske, at hun var til stede i bilen den 23. december, for så var der én til at sætte slangen fast igen.

LÆS OGSÅ: UHH! ‘Paradise’-baby på vej

Julie har været ved sin søster på hospitalsstuen alle dage siden den 23. december.

– Vi var meget tætte. Det var hende, jeg altid ringede til, når jeg skulle have nogle råd. Patricia tænkte altid på andre, før hun tænkte på sig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager skrev verdens mest arrogante ansøgning

Søster-tur til USA

Selvom Patricia var lam og havde hjælpere på døgnet rundt, så havde hun ikke planer om at holde sig tilbage i livet. Det var planen, at 20-årige Julie også skulle begynde som en personlig hjælper, og sammen skulle de to søstre rejse til USA i sommeren 2020.

LÆS OGSÅ: Ærlig Irina: Min krop er blevet lagt for had

– Det skulle være sådan en måned, hvor vi sammen skulle ud og opleve verden. For det elskede hun. Og især efter hun blev syg, har hun været nysgerrig efter at få en masse oplevelser, og hun har nået at være mange forskellige steder, fortæller Julie.

Julie har også en lillesøster 11 år på og en storebror på 22 år.

Herunder kan du se et opslag på Instagram, Julie har lavet til sin søster. 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.