Nyeste artikler
Se alle
Amanda og Mikkel fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

CHOK! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par ramt af utroskab

Tredobbelt utroskab blev for meget for Amanda, der nu har sat forholdet til Mikkel i bero, så han kan bevise, at han vil hende.

Efter hjemkomsten fra ‘Ex on the Beach’ gik der ikke længe, før turtelduerne Mikkel og Amanda fik titel på hinanden og blev kærester.

Men nu er der kommet alvorlig slinger i valsen hos parret. Det bekræfter både Amanda og Mikkel overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie og Frederik er gift

På sin Instastory under en spørgerunde afslørede Amanda i går aftes, at hun var knust, fordi kæresten Mikkel havde dummet sig flere gange. Hun fortalte, at han fortrød sine handlinger, men at han lå, som han havde redt.

Nu åbner Amanda op om, hvad den kryptiske udmelding betød.

– Han har været mig utro og stukket pikken op i tre forskellige piger. Jeg har ikke så meget at sige, jeg elsker manden og vil stadigvæk være sammen med ham, men vil ikke være dum og tilgive ham gang på gang. Jeg skal se noget handling, så ham og jeg er på pause, og så må vi se, hvad der sker, forklarer en ærgerlig Amanda.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mikkel indrømmer: Jeg gik over stregen

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mikkel er lettet over, at “den” virker, da han har fundet vej til Amandas seng

LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre åbner op: Sådan har vi opdraget Fie

Hun understreger, at forholdet ikke er afgjort slut mellem hende og Mikkel, men kun er blevet sat på pause. Det håber Amanda vil være nok til, at Mikkel mander sig op og viser, at han vil hende og deres forhold.

– Mikkel skal vise mig, hvordan man er en mand og en kæreste. Lige nu har jeg været sammen med Mikkel, som jeg føler har holdt mig for nar, men jeg ved, at han elsker mig. Handling siger bare mere end ord, lyder det fra ‘Ex on the Beach’-baben.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Love Island’-par er gået fra hinanden

Mikkel: Der er to sider af historien

Også Mikkel bekræfter overfor Realityportalen, at forholdet mellem ham og Amanda er blevet sat på pause efter hans utroskab. Han fortæller, at han accepterer Amandas beslutning, og at han godt ved, han nu har noget at bevise.

– Men der er to sider af historien, selvom det selvfølgelig ikke på nogen måder er okay at være utro, fortæller Mikkel, der ikke ønsker at uddybe, hvilken anden side af historien, der skulle være.

– Jeg vil ikke være den, som sidder og kaster med mudder, jeg accepterer, at utroskab selvfølgelig ikke er okay, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tabita om eksmanden: Jeg skulle være utro eller dø

Kæmper for kærligheden

Mikkel er dog helt enig med Amanda, når det kommer til kærligheden, for den er der stadig meget af mellem de to reality-stjerner, men spørgsmålet er, om det er nok.

– På nuværende tidspunkt kan jeg ikke sige, hvad fremtiden bringer. Vi elsker hinanden, men vi har begge to store trust issues, forklarer Mikkel.

Også Amanda har svært ved at spå om parrets fremtid.

– Det er svært at sige, han har misbrugt min tilid og ikke været ærlig. Men jeg håber, det lykkes, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her ankommer smukke Geggo til brylluppet

Hun er dog ikke i tvivl om, at hun selv vil gøre, hvad hun kan, for at kærligheden vinder.

– Jeg vil tage kampen op! Jeg elsker ham ufattelig højt, men skal se noget fra hans side af, så det afhænger rigtig meget af ham. Jeg har ikke fået tatoveret ham på min venstre ringefinger for sjov. Der er evig kærlighed fra min side af, der skal bare bevises noget fra hans, fortæller Amanda.

Også Mikkel er klar til at kæmpe for kærligheden.

– Jeg vil bevise, at jeg godt kan være den mand, som Amanda har brug for, lover han.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Amanda og Mikkel indgik hemmelig aftalte i ‘EOTB’

LÆS OGSÅ: ‘Ex On the Beach’-par vender tilbage til skærmen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.