Nyeste artikler
Se alle
Kasper og Josefine fra 'Love Island' (Foto: TV3)

CHOK: Endnu et ‘Love Island’-par er gået fra hinanden

Nu er der kun ét enkelt af finaleparrene fra 'Love Island', der stadig er kærester.

Da ‘Love Island’ sluttede i begyndelsen af december, så det ud som om, at det i sandhed var kærlighedens ø. I finalen stod der tre kærestepar og så et par, der var på vej til at blive kærester. Men da parrene var tilbage i Danmark begyndte kærligheden hurtigt at smuldre, og inden måneden var omme, var både Julie og Oliver og Ida og Jonas gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja i tårer efter brud: Det er som at miste et barn

Olivia og Joakim var til gengæld stadig sammen og besluttede sig for at flytte sammen, mens kærligheden også stadig blomstrede mellem fynboerne Kasper og Josefine. De tog det dog stille og roligt, ligesom de gjorde i villaen, og først på valentinsdag blev de officielt kærester. Det blev dog kun til en lille måned som kærester for Josefine og Kasper, for nu er forholdet slut, det bekræfter de begge overfor Realityportalen.

– Vi er desværre ikke sammen mere. Det er 3-4 dage siden. Vi fungerede bare ikke sammen, vi diskuterede mere end bare at nyde hinandens selskab, fortæller Kasper. Ifølge ham var de enige om bruddet:

– Ja, det var vi. Men det er selvfølgelig stadigvæk hårdt, når man stadig holder af hinanden og har den historie sammen.

LÆS OGSÅ: Josefine afslører: Sådan blev Kasper og jeg kærester

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

Josefine: Jeg slog op

Josefine bekræfter også bruddet, hun er dog ikke helt enig i hele Kaspers version og slår fast, at det var hende, der gik fra ham, og det var ikke første gang, hun stoppede romancen.

– Jeg har stoppet det for en meget kort stund for noget tid siden, inden vi blev kærester. Vi fandt sammen igen, og Kasper sagde, at han ville gøre nogle ting bedre. Det blev ikke bedre, og derfor kunne jeg ikke mere, fortæller Josefine og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Sådan går det på Tinder

– Vi diskuterede også meget, og vi har generelt haft forskellige synspunkter på, hvordan man er i et forhold, fastslår Josefine, som ikke ønsker at uddybe eller har flere kommentarer til bruddet.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose

Kasper: Jeg skal have en pause fra piger

Selvom forholdet startede som et rigtig godt venskab, der stille og roligt udviklede sig, så mener Kasper ikke, at de to kommer til at blive venner efter bruddet, og han tror, de har brug for lidt afstand fra hinanden.

Han er dog heller ikke begyndt at se efter andre piger, selvom han inden længe har en oplagt mulighed i serien ‘Wingman’, hvor han skal på damejagt for at finde dates til Rasmus fra ‘Love Island’.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne

– Jeg skal lige have en pause fra alt det med piger lige nu. Men man ved jo aldrig, hvad der sker i fremtiden, slutter Kasper.

Se klippet fra ‘Love Island’, hvor bedstevennen Rasmus advarer Kasper imod Josefine, da hun kommer tilbage i programmet for at vinde Kasper tilbage, herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk og ‘Ex on the Beach’-babe slår pjalterne sammen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.