Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

CHOK! ‘Familien fra Bryggen’-stjerne kørte alt for stærkt: Her er den hårde dom

Der er ingen vej udenom. Stjernen fra 'Familien fra Bryggen' bliver nødt til at gå til en køre- og teoriprøve.

Geggo har fået et vigtigt brev, da hun har fået en betinget frakendelsen af sit kørekort, og derfor skal hun nu bestå en ny køreprøve og må ikke de næste tre år overtræde færdselsloven.

– Jeg har været en kæmpe spade og har kørt alt for stærkt. Vist over 60 procent, fortæller Geggo i ‘Familien fra Bryggen’.

LÆS OGSÅ: Nær ven af ‘Familien fra Bryggen’ offer for stor tragedie

Hun er dog lidt forvirret over brevet og over, om hun skal til en køre- og teoriprøve eller ej, nu hvor dommen er betinget. Men det er altså desværre tilfældet, at hun, selvom dommen er betinget, skal bestå en teori- og køreprøve, hvis hun vil beholde sin ret til at køre bil.

LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret

‘Familien fra Bryggen’-baben er ikke helt fan af, at hun nu skal til at bruge så mange timer på at bestå prøverne og har også en del spørgsmål til, hvordan det hele nu skal forløbe – og om hun overhovedet kan få noget hjælp til at gribe køreprøven an.

– Jeg bliver nok nødt til at terpe noget teori, når jeg nu både skal tage til teori- og køreprøve. Åh, det er lige som dengang, hvor man skulle tage kørekort, det var frygteligt, det var et fuldtidsarbejde, siger hun opgivende.

LÆS OGSÅ: Er du også nysgerrig? Her er paradisoerne i dag

Cengiz støtter op om, at det hele nok skal gå fint, men da han spørger ind til, om Geggo skal øve sig i teorien, opstår der med det samme skarp konkurrence mellem parret. For hvem vil klare teorien bedst?

I klippet herunder kan du se, hvorfor Geggo overvejer at lyve for politiet. Se hele afsnittet på Viaplay. 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.