Nyeste artikler
Se alle
Tina Lund og Allan Nielsen samt børnene Lilly og Louis i sommerhuset 2020. (Foto: Henrik R. Petersen)

CHOK: ‘Forsidefruer’-Tina Lunds datter nær kvalt

'Forsidefruer'-Tina Lund fik sig en stor forskrækkelse, da datteren Lilly pludselig ikke kunne få luft.

‘Forsidefruer’-Tina Lund opholder sig stadig i Danmark, efter hun og manden Allan Nielsen flygtede fra Dubai grundet strengere coronaregler. I går oplevede forsidefruen en af de værste mareridt, man som forældre kan opleve, hvilket har fået hende til at dele et vigtigt budskab.

– Jeg fik et kæmpe chok. Og det kan ske for alle, jeg troede bare aldrig, det ville ske for mig. Jeg var alene hjemme med Lilly, og jeg havde givet hende en lakrids. Hun er snart fire år, så jeg tænkte, at hun godt kunne spise en lakrids, hvilket nok er noget af det dummeste, jeg nogensinde har gjort, fortæller Tina i en video på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina Lunds forældre har genfundet kærligheden

– Hun får den her lakrids galt i halsen, og heldigvis sidder jeg og ser fjernsyn, og hun leger lige bag ved mig, og hun kommer hen til mig og tager sig til halsen, fortæller Tina, der tydeligt stadig er påvirket af oplevelsen.

Tina Lund havde heldigvis lært førstehjælp i vuggestuen i Dubai, som hun nu fik brug for.

– Jeg kunne huske, hvad man skulle gøre, selvom det er nogle år siden. Jeg får hende op til mig og lægger hende på mine ben og får skubbet og banket hende i ryggen, og der kommer bare ikke noget ud, der kommer kun spyt ud. Jeg følte, at der gik 20 minutter, men der var nok kun gået 20 sekunder, og så kommer den lakrids ud. Jeg var lige ved at tude, for jeg blev simpelthen så forskrækket, fortæller Tina fortsat i videoen.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører faren til sit kommende barn

Efter oplevelsen har sat sig i kroppen, har Tina brug for at dele et meget vigtigt budskab med sine mere end 110.000 følgere.

– Min pointe er bare, at jeg aldrig troede, at det ville ske for mig. Det er noget, man hører om, det er ikke noget, der sker. Men det gjorde det altså. Så hvis I har mulighed for det, så tag undervisning i førstehjælp. Jeg er så glad for, at jeg hørte ordentlig efter i timen og kunne redde min datter. Vær opmærksom derude, jeg fik et kæmpe chok, og jeg håber ikke, at det sker for nogen andre.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz har navne klar til lillesøster

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tina Lund (@tinalund) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.