Nyeste artikler
Se alle
Sidste års dommerpanel (Foto: Janus Nielsen).

CHOK: Helbredet tvinger ‘Vild med dans’-dommer ud af programmet

Desværre må vi undvære en af de populære dommere i den kommende sæson 'Vild med dans'.

Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Jens Werner og Britt Bendixen har længe været de fire faste dommere ved ‘Vild med dans’.

Desværre kommer det til at se anderledes ud til efteråret, hvor vi efter 15. sæsoner desværre må undvære skønne Britt Bendixen på grund af en hjerteoperation. Det afslører TV 2.

LÆS OGSÅ: Her er Britt Bendixens samlever: 20 år med Marianne

Artiklen fortsætter under den sjove video, hvor du kan høre Amalie fra ‘De tre Wichmanns’ selv mener, at hendes sangtalent er stort nok til ‘X Factor’

LÆS OGSÅ: Britt Bendixen sære vane: Derfor har jeg to sæt briller på

– Jeg kan desværre ikke være med i ‘Vild med dans’, fordi jeg skal have lavet en bypassoperation, bekræfter Britt Bendixen overfor TV 2, der ikke ønsker at gå i yderligere detaljer omkring forløbet.

– Jeg vidste ikke, at der var noget galt med mit hjerte, da jeg sagde ja til endnu en sæson. For så havde jeg ikke sagt ja. Det er blevet opdaget indenfor den seneste tid, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Bramfri tv-kok med i ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært dropper at bo med eksmanden

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal overtage den garvede dommers plads ved siden af meddommerne, og det er også for tidligt at sige, om Britt Bendixen vender tilbage som dommer i næste sæson.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Badehotellet’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.