Nyeste artikler
Se alle
Mathias og Caroline (Foto: Janus Nielsen)

CHOK: Hot ‘Ex on the Beach’-par går hver til sit

Mathias og Caroline blev forældre i november sidste år. Nu går de fra hinanden.

De fandt sammen i sæson 1 af ‘Ex on the Beach’, og det virkede til, at de skulle være sammen for altid. Især da Mathias og Caroline i november blev forældre til sønnen Oliver, som de for få dage siden holdt barnedåb for. Her var det umiddelbart ikke til at se, at noget var galt.

Men nu bekræfter begge ‘Ex on the Beach’-stjerner, at forholdet er slut. Og faktisk virker de begge meget fattet og helt okay med beslutningen om at stoppe med at være et par.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

– Vi er for forskellige. Simpelthen. Forskellige værdier, holdninger og vi vil forskellige ting med vores liv. Det er den rigtige beslutning, siger Mathias Severinsen til Realityportalen.

–  Vi har egentligt vidst det i lang tid begge to, men vi har prøvet, på grund af hun blev gravid. Så giver man den altid et ekstra forsøg. Vi gav den så 10 ekstra forsøg. Men det fungerer bare ikke, og nu gav vi op på at forsøge og gik en anden vej – nemlig hver sin, uddyber han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

Det var ikke planlagt, at Caroline skulle blive gravid, og hvis det ikke var sket, var de nok gået fra hinanden allerede for et år siden. Det forklarer Mathias.

Det er Caroline enig i. Hun fortæller, at hun har det helt fint, og at de skilles som venner, at beslutningen har været længe undervejs, og at de skal fortsætte med at bo sammen frem til september. Det skyldes, at de har tre måneders opsigelse i deres bolig. Fra september skal sønnen Oliver så vokse op med en mor og en far, der ikke bor sammen.

LÆS OGSÅ: Husker du Ciano? Her er han i dag

–  Oliver kommer primært til at bo hos mig. Det første år vil jeg have ham 6 dage om ugen, og derefter vil jeg have ham 5 dage om ugen frem til, at han begynder i skole, siger baben fra ‘Ex on the Beach’.

Det har Mathias ingen kommentarer til.

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører en helt ny plan for fremtiden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.