Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

CHOK! Jussis bog forsinket efter sygdom

Forfatterens øje var for nyligt i fare.

Jussi Adler-Olsen fik en slem forskrækkelse, da han i foråret sad i sin lejlighed i Barcelona og skrev på sin nye bog. Det venstre øje begyndte pludselig at give ham problemer.

– Jeg opdagede det ved, at jeg havde det nydeligste spindelvæv i venstre øje i flere måneder. Jeg fik at vide, at jeg nok skulle tage hjem, hvis jeg mærkede en forværring. Og det gjorde jeg så dagen efter, fortalte succesforfatteren til HER&NU, da han kom til premiere på filmen ‘Ditte & Louise’.

LÆS OGSÅ: STOR ændring i ny sæson af ‘Den store bagedyst’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen

Til alt held fulgte han rådet, for hjemme i Danmark fik han at vide, at det hastede, hvis han ville redde sit øje.

– Min egen øjenlæge sagde, at jeg havde 25 minutter. De venter på dig ude på Glostrup. Og så opererede de. Selvfølgelig frygtede jeg for mit øje. Der var kun en halv time. Havde jeg ikke nået det, kunne jeg have mistet øjet, fortalte han.

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sanne Salomonsen åbner op om sin hårde sygdomsperiode:

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Jussi Adler-Olsens øjensygdom er skyld i, at hans nye bog er forsinket. For lægerne gav ham en ordre, der holdt ham væk fra arbejdet.

– Jeg fik at vide, at jeg skulle lade være med at læse og skrive. Først i fire uger og så blev det til otte. Jeg måtte kun stirre lige ud og det er sært. Så der røg to måneder, men det går godt nu, fortalte Jussi.

De to måneder plus den danske kanonsommer gjorde, at bogen først udkommer efter nytår.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om flytning: Ekskæresten VAR med på råd

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.