Nyeste artikler
Se alle
Kendall Jenner (i midten) sammen med søstrene Khloe Kardashian og Kylie Jenner. (Foto: John Sciulli/Getty Images for Calvin Klein)

CHOK: Kardashian-søster dropper ‘Keeping Up With the Kardashians’

Søsteren vil have kameraholdet ud af sit liv hurtigst muligt.

Kendall Jenner er færdig med ‘Keeping Up With the Kardashians’, og hun ønsker ikke længere, at kameraholdet skal følge med i hendes liv. Så klar en melding har hun givet hendes mor og manager, Kris Jenner, hvis man skal tro Radar Online.

Årsagen er ifølge mediet, der citerer anonyme kilder, at hun gerne vil være mere uafhængig og fokusere på sin egen karriere. Derfor vil hun distancere sig fra familien og altså gerne have kameraholdet væk så hurtigt som muligt.

– Hvis Kris fik sin vilje, så ville hele familien blive filmet 24/7, men hun respekterer, at de har brug for privatliv, og hun har givet Kendall lidt ekstra plads, siden hendes modelkarriere for alvor tog fart, siger en kilde til mediet.

LÆS OGSÅ: WOW: Så tynd er Kylie efter fødslen

LÆS OGSÅ: Nu er hun afsløret: Her er Kim og Kanyes rugemor

Kilden afslører desuden, at Kris Jenner accepterer hendes ønske om at være mere selvstændig. Men selv om Kardashian-søsteren hurtigst muligt er færdig med familiens realityprogram, så er hun ikke nødvendigvis helt færdig med tv.

– Det har givet Kendall en følelse af frihed, og hun elsker, at hun nu selv styrer sit eget image. Hun har fået færre og færre forpligtelser i forbindelse med serien (‘Keeping Up With the Kardashians’, red.) og udforsket andre muligheder – både på tv og som model, fortsætter kilden.

Historien melder ikke noget om, hvornår Kendall Jenner endegyldigt er færdig med at filme til ‘Keeping Up With the Kardashians’, men ifølge kilden er det hurtigst muligt.

LÆS OGSÅ: Kæresten flytter fra Kardashian-søster

LÆS OGSÅ: Kylie Jenners datter har ændret far

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.