Nyeste artikler
Se alle
Foto: Jerritt Clark / Getty Images

CHOK: Khloé dropper Tristan efter nyt utroskabsdrama

Basketball-spilleren har angiveligt været lidt for tæt på Kylie Jenners bedste veninde, og nu er forholdet endegyldigt slut.

Efter ti måneders kamp for kærligheden har Khloé Kardashian endegyldigt kastet håndklædet i ringen og droppet Tristan Thompson. Det sker efter basketball-spilleren igen er blevet genstand for rygter om, at han skulle have været realitydeltageren utro. Det skriver TMZ.

Mediet fortæller, at bruddet er sket for nylig. Torsdag fløj Tristan hen til Khloé og datteren True for at tilbringe valentinsdag med dem, men søndag var han til en fest uden ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen. Her var han hele aftenen lidt for tæt på Kylie Jenners bedste veninde Jordyn Woods, og det var dråben, der fik bægeret til at flyde over.

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne svinet til: Jeg har grædt endeløst i dagevis

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Vidner fra festen fortæller til TMZ, at de to hang på hinanden hele aftenen og kyssede. Det fandt Khloé ud af, og med det samme droppede hun Tristan. Ifølge mediet har realitydeltageren fået nok, og det er derfor endegyldigt slut mellem dem.

Det er ikke første gang, at Tristan Thompson er indbladet i en utroskabsskandale. Kort før Khloés termin sidste år kom det frem, at han flere gange havde været sin gravide kæreste utro. Flere medier kunne fremvise beviser i form af billeder, videoer og beskeder, og der var ingen tvivl om, at den var god nok.

Afsløringerne rystede Kardashian-familien, der efterfølgende var vrede på Tristan og mente, at Khloé skulle droppe ham. Hun holdt dog fast i ham og valgte at kæmpe for kærligheden. Den kamp er så slut nu.

LÆS OGSÅ: STORT CHOK: Nu lukker Kardashian-familien ned

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.