Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

CHOK: Kim Kardashian indrømmer tyveri

Kim og Khloé Kardashian udnyttede muligheden, da den bød sig.

‘Keeping Up With the Kardashians’ har været en bragende succes, siden realityserien først dukkede op på skærmen, og familiemedlemmerne har tjent millioner på serien og andre forretninger efterfølgende.

Derfor kan de nærmest købe, hvad de vil, men sådan har det ikke altid været. Og hvad gør man så, når man stadig gerne vil have flotte mærker og dyre ting? For Khloé og Kim Kardashian var svaret tyveri.

LÆS OGSÅ: Khloé efter utroskabsdrama: Vores datter kommer aldrig imellem os

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Det afslører Kim i et interview med Bustle, hvor hun fortæller historien om det første par solbriller, hun for alvor var helt vild med.

– Vi var på Hawaii, og der var en Christian Dior-butik, hvor ingen arbejde der. Den lå bare ude i ingenting og var bare en tom butik. Khloé ville virkelig gerne have Dior-solbriller, så hun tog dem, og vi gik ud, siger Kim Kardashian med et grin og fortsætter:

– De solbriller var bare alt. Jeg har dem stadig i dag. Det var så sjovt. De er så fine. Vi tænkte bare: “Det her er vildt!” Jeg tror, at den ansatte må være gået på toilettet eller bare været for sig selv ude bagved på en søndag. Jeg ved ikke, hvad historien var, men det var virkelig sjovt.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søstre går solo: Forhandler om eget tv-program

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.