Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Bo Nymann).

CHOK! Morten dropper Irina over SMS

Kort efter Irina Olsen og Morten 'Faustix' bryllup vælger Morten at slå op via en SMS til stor frustration for Irina.

Irina Olsen og Morten ‘Faustix’ sagde ja til hinanden den 21. september 2019, men nu er Morten kommet på dybt vand. Han har nemlig villigt sagt ja til at slå op med Irina over en SMS på live radio.

– Vi er jo lige blevet gift, så jeg tænker, at det er det, de skal tale om, siger Irina i familiens nye program ‘The Olsens’, inden Morten skal i radioen.

LÆS OGSÅ: Irina og Geggo: Sådan er vores forhold i dag

Morten er en modig mand, der godt tør lege med ilden for at lave god radio.

– Jeg havde to valgmuligheder, og det andet var, at jeg skifter mit navn, og det er jo røvsygt, så jeg sagde, lad os slå op med hende. Skal vi lave god radio?, spørger Morten.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset

Ifølge Irinas mor, Mila, er det ikke den bedste joke, man kan lave med hendes datter, og Irinas lillesøster, Victoria, er meget enig.

– Hvis jeg var Irina, så havde jeg måske ikke synes, at det var så sjovt, fortæller Victoria.

– Det værste er, at de får det til at fremstå som, at han ikke kan holde til alt det spotlight, der hører med til at være mand med Irina, udtrykker Irina frustreret.

LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

Hvordan Irina reagerer på joken og hele det vilde brakeup kan ses i familiens nye program ‘The Olsens’ på Dplay torsdag den 23. januar.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører stor nyhed

Se klippet herunder, hvor Morten siger ja til at slå op via SMS på live radio:

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.