Nyeste artikler
Se alle
'Paradise Hotel' (Foto: TV3)

CHOK! Orkan stoppede ‘Paradise’-optagelser

En orkan i Mexico har fået betydning for optagelserne til 'Paradise Hotel'.

Med vindstød på næsten 200 kilometer i timen er kategori 3-orkanen Willa natten til onsdag dansk tid gået i land på Mexicos stillehavskyst. Det frygtes, at orkanen vil forårsage voldsomme ødelæggelser og mellem 7000 og 8000 mennesker i en række kystbyer er blevet evakueret.

Selvom orkanen ikke har ramt det område, hvor optagelserne til en ny omgang ‘Paradise Hotel’ netop nu foregår, betyder det dog ikke, at produktionsselskabet ikke har været påvirkede af vejret i forhold til at kunne udføre deres arbejde. Det fortæller Mads Lindeman, der er redaktør på programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Kathrine: Jeg droppede ud af programmet

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager skal giftes

– Orkanen er gået lige forbi ude ved vandet, men vejret har påvirket på den måde, at det har regnet sindssygt meget. Det begyndte nemlig at regne flere dage inden, at orkanen kom, så der har været dårligt vejr i en uge. Så man har faktisk været nødt til at stoppe produktionen for at få folk i tørvejr og kameraer i tørvejr osv. Det duer jo ikke at have alt det udstyr og strøm udenfor, når det regner helt vildt, som det gør i Mexico, når det regner, forklarer Mads til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradisoer beskyldt for tyveri i ‘Paradise Kollektivet’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

– Så der har været flere dage, hvor man lige har måttet lukke ned et par timer og så starte op igen, når regnen tog lidt af. Heldigvis har det ikke været hele dage, når det har været der. Kun on/off i fire-fem timer. Det har dog kun været udendørs, at produktionen har været lukket ned, så imens har man holdt deltagerne i par på deres værelser, så de ikke bare kunne snakke taktik sammen uden kameraer. Og så har vi jo så stadigvæk haft kameraerne tændt indenfor på værelserne, så det kunne komme med, hvis deltagerne snakke taktik.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Mads fortæller desuden, at produktionsselskabet har været meget obs på vejrforholdene, og hvis det var sket, at orkanen var drejet over mod hotellet, ville alle deltagerne være blevet evakueret og blevet sendt hen et sikkert sted. Heldigvis slap de for det, da det kun blev til regnvejr i denne omgang, og solen nu atter er fremme igen.

Se billedet af værten Rikke Gøransson, der venter på, at regnen er ovre:

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-vært afslører nyt nøgenjob

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Gift ved første blik’-parrene ser hinanden inden brylluppet 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.