Nyeste artikler
Se alle
Foto: Uffe Kongsted

CHOK: ‘Paradise’-babe har tilbragt sommeren på hospitalet

Reality-baben har døjet med sygdom og været indlagt en stor del af sin sommerferie, men nu er der endelig lys for enden af tunellen.

På ‘Paradise Hotel’ blev Caroline Petersen for to år siden kendt som en glad og frisk pige, der ikke gik af vejen for en masse sjov og ballade, men denne sommer har der ikke været meget at grine af for den lattermilde reality-babe. Det afslører hun i en hilsen på sin Instagram-profil.

WOW: ‘Keeping Up With The Kardashians’-stjerne skal have tvillinger

– Hej alle. Nogen af jer har nok bemærket min tavshed i løbet af ferien. Tavsheden skyldes, at jeg har ligget syg; faktisk så syg, at jeg har været indlagt på hospitalet i en lille uges tid. Det startede med en masse smerter, særligt i siden af maven, opkastninger af flere omgange (jeg kastede op 10 gange på én dag!), høj feber og kvalme. Til at starte med troede jeg “bare”, at det var influenza, indtil jeg fik det værre og værre og måtte tage kontakt til vagtlægen, skriver Caroline og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager: Programmet kostede mig min uddannelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor ‘De unge mødre’-deltageren Luna valgte at blive opereret.

LÆS OGSÅ: Ikke helt slut med ‘Årgang 0’: Her vender stjernerne tilbage

– Jeg kom med det samme på hospitalet. Her tog de blandt andet blodprøver, som viste, at mit infektionstal var alt for højt, en urinprøve, samt en CT-scanning, som desværre viste, at jeg havde nyrebækkensbetændelse. Til sidst i mit forløb endte jeg også med en forstoppelse (let’s face it, shit happens), og jeg vil slutte min “roman” af nu. Jeg er udskrevet og i bedring, men jeg har ikke haft overskud til at poste noget før nu. Pas på jer selv derude!

Siden Carolines opdatering kom på sent i aftes, har kommentarerne strømmet ind fra følgere og venner. Blandt andet har hendes veninde fra ‘Divaer i Junglen’ Rikke Chili skrevet en velmenende kommentar, som tyder på, at det ikke kun er sommerferien, men også et nyt tv-projekt, der har måttet lide under Carolines sygdom.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Teitur og Anne har fået kærlighedstatoveringer

– Hygge på Christianshavn venter på dig. Er SÅ ærgerlig over, at vores nye lille eventyr ikke blev til noget (i denne omgang), skriver Rikke Chili efterfulgt af en kamera-emoji og et hjerte. Til kommentaren svarer Caroline:

– Meget kærlighed tilbage til jer. Glæder mig sådan til at se jer igen. Og ja desværre.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Carolines svar er efterfulgt af en grædende emoji. Realityportalen har været i kontakt med Rikke, som ikke ønsker at uddybe, hvad det er for et tv-projekt, der tilsyneladende er gået i vasken, fordi det ifølge Rikke stadig er aktuelt. Caroline ønsker heller ikke at uddybe, men hun siger dog, at det kun er Rikke, det er aktuelt for nu, da hun stadig er meget medtaget af sygdommen.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerne risikerer fængsel

 

View this post on Instagram

 

Hej alle ❤️ Nogen af jer har nok bemærket min tavshed i løbet af ferien. Tavsheden skyldes, at jeg har ligget syg; faktisk så syg, at jeg har været indlagt på hospitalet i en lille uges tid 😷. Det startede med en masse smerter, særligt i siden af maven, opkastninger af flere omgange (jeg kastede op 10 gange på én dag!), høj feber og kvalme. Til at starte med troede jeg “bare”, at det var influenza, indtil jeg fik det værre og værre og måtte tage kontakt til vagtlægen. Jeg kom med det samme på hospitalet. Her tog de bl.a. blodprøver, som viste, at mit infektionstal var alt for højt, en urinprøve, samt en CT-scanning, som desværre viste, at jeg havde nyrebækkensbetændelse 😳 Til sidst i mit forløb endte jeg også med en forstoppelse (let’s face it, shit happens🤷‍♀️), og jeg vil slutte min “roman” af nu. Jeg er udskrevet og i bedring, men jeg har ikke haft overskud til at poste noget før nu. Pas på jer selv derude! Knus ❤️

A post shared by Caroline Petersen (@carolinepetersenofficial) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.