Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

CHOK: ‘Paradise’-vinderne blev afsløret før tid

Nu kommer TV3 med en forklaring på, hvorfor 'Paradise'-afslutningen blev afsløret tidligere i dag.

Finalen i ‘Paradise Hotel’ 2018 er netop rullet over skærmen, hvor det blev afsløret, at Tine og Lenny har vundet årets sæson. Dog var det Lenny, der løb med de 500.000 kroner, da han smed kuglen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Fie: Derfor er jeg så bitter

For en hel del seere kom det dog ikke som nogen overraskelse. Tidligere i dag blev det afgørende øjeblik, hvor Lenny smider kuglen, nemlig lækket på diverse sociale medier. Nu forklarer TV3, hvordan den uheldige episode er opstået:

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

– Vi har i dag erfaret, at en vores distributions-samarbejdspartnere har lavet en manuel fejl, der gør at finale-afsnittet har været kort tilgængeligt hos deres seere. Vi glæder os dog over, at ‘Paradise Hotel’ er mere populært end nogensinde, og vores seere vil gøre alt for at få fingrene i de nervepirrende sidste minutter af finalen, fortæller Mette Barnes, Head of Communications på MTG.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er blevet Playboy-model

Realityportalen.dk erfarer, at det er YouSee, der har lavet den manuelle fejl, som altså endte med at tage spændingen fra finalen for mange seere, da udfaldet spredte sig som ringe i vandet på de sociale medier.

Stort tillykke til vinderne Tine og Lenny!

LÆS OGSÅ: Jonas: Jeg var ikke med i ‘Paradise’ for at vinde

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om ny kæreste: Vil gerne have børn sammen

LÆS OGSÅ: Overvejede Mathias at afsløre Lennys store hemmelighed?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.