Nyeste artikler
Se alle
Joakim Ingversen og Sofie Linde kender vi begge for deres værtsroller på tv. Parret, der i dag er gift og har datteren Trine, havde været venner i flere år, før en våd bytur fik dem til at slå øjnene op for hinanden (Foto: Janus Nielsen).

CHOK: Sofie Linde misbrugt

Både Sofie Linde og Lene Beier har været tvunget til at advare deres følgere, efter de er blevet misbrugte i falske reklamer.

Både Sofie Linde og Lene Beier har fået travlt med at advare deres følgere på de sociale medier om falske reklamer for skønhedsproduktet DermaVix, hvor deres navne bliver misbrugt.

Ifølge reklamen, der ligner en artikel på ekstrabladet.dk, har Beier droppet sit job som vært på ‘Landmand søger kærlighed’ for at udvikle produkterne, mens Linde er blevet “fyret” fra ‘X Factor’ for at reklamere for dem.

LÆS OGSÅ: Landmand-Ole vender tilbage til skærmen

LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan du selv undgår at blive snydt på nettet.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes ærlige bog: Jeg var en hormonkælling

LÆS OGSÅ: CUTE! Se hvor sød Sofie og Joakims datter er

De falske reklamer ligner en artikel fra ekstrabladet.dk, men hverken mediet eller tv-værterne har noget med dem at gøre.

– Jeg forlader ikke mit job, og jeg har ikke udviklet en hudplejeserie – det er dygtige svindlere, som skifter navn, logo og overskrifter hver dag, som står bag, slår Lene Beier fast.

– Jeg har INTET med DermaVix at gøre. Alle reklamer og udtalelser af produktet er falske. I må ikke bruge jeres penge på det, advarer Sofie Linde.

Ifølge Lene Beier er sagen både politianmeldt ligesom hun har bedt sin egen advokat følge op på sagen.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: De turde ikke lade mig gå længere

LÆS OGSÅ: Dobbelt op på bryllup: To ‘Landmand’-par er blevet gift

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.