Nyeste artikler
Se alle
'Nybyggerne' (Foto: TV 2)

CHOK: To par smides ud af ‘Nybyggerne’

I år bliver alt langt fra, som det plejer, når TV 2 sender den nye sæson af 'Nybyggerne'.

En række nye par skal inden længe kæmpe om chancen for at vinde deres drømmelejlighed til en værdi af 3,4 millioner kroner i Hedehusene uden for Roskilde, når TV 2 er klar med en ny sæson af ‘Nybyggerne’. Den 6. februar har kanalen premiere på den fjerde sæson af det populære program, men ikke alt er, som det plejer.

I år starter hele seks par nemlig i det første program, hvor de skal lave et hobbyrum, inden to par bliver valgt fra og sendt ud af konkurrencen. På den måde får seerne i år indblik i den udvælgelsesproces, der er forud for et program som ‘Nybyggerne’, som denne gang har fået hundredevis af ansøgere. Det skriver TV 2.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ikke noget hus til vinderne af ‘Nybyggerne’

– Første program handler i år om at finde frem til, hvem der har det, der skal til for at kalde sig ‘Nybygger’. Det betyder, at vi allerede fra start stiller høje krav til parrenes evner, fordi vi tror på, at det er med til at højne det kreative niveau, siger programredaktør Stine Lundbak Ravn.

I år vender Puk Elgård tilbage i rollen som vært efter en pause, mens boligstylist Mette Helena Rasmussen også igen er dommer. Hun får dog selskab af et nyt ansigt.

– I år får Mette Helena Rasmussen selskab af Simon Schack, der har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør. De komplementerer derfor hinanden på fineste vis i bedømmelsen af opgaverne, siger Stine Lundbak Ravn til TV 2.

Her kan du møde de seks par, der i første omgang skal kæmpe om en plads i programmet.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann brød loven ved ‘Nybyggerne’finalen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.