Nyeste artikler
Se alle
Christel Pixi og Thomas Evers Poulsen i en samba i fjerde program af 'Vild med dans' (Foto: Henrik R. Petersen)

CHOK: Tv-kok ude af ‘Vild med dans’

I aften bød på et farvel til tv-dessertkokken Christel Pixi i 'Vild med dans'.

For to uger siden var det sangerinden Anne Dorte Michelsen med danser Marc Christensen, der som de første måtte forlade ‘Vild med dans’, da hverken dommerne eller seerne sendte nok opbakning deres vej.

I sidste uge var det chokerende nok skuespiller Marie Bach Hansen og danser Martin Reichhardt, der blev rost af dommerne, men glemt af seerne, og derfor måtte blive de næste i rækken til at forlade dansekonkurrencen.

LÆS OGSÅ: Lene Beiers store drøm opfyldt: Vært på nyt program

Oscar og Asta (højre) slap heldigst fra omdansen, der sendte Pixi og Thomas ud af konkurrencen (Foto: Henrik R. Petersen).

Og denne gang er det blevet tid til at sige farvel til tv-dessertkok og dj Christel Pixi, der føres rundt af danser Thomas Evers Poulsen. Dommerne har generelt været godt tilfredse med det smukke dansepar, men i aften blev alligevel deres endeligt efter en sensuel samba.

– Det er bare så super nedern, altså! Men jeg tror, at så længe man giver den fuld æde, så kan man også sidde tilbage med den følelse, at jeg gjorde fandme alt, hvad jeg kunne, og så var det ude af vores hænder, forklarer Pixi til Realityportalen.

Parret var i omdans med model Oscar Bjerrehuus med danser Asta Björk, der for første gang er i omdans på trods af en hel sæson sidste år, hvor hun endte som vinder med skuespiller Simon Stenspil. Oscar og Asta blev de heldige, som seerne i stedet valgte at sikre endnu en uge i programmet.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso

LÆS OGSÅ: Linse køber hus: Her skal jeg blive gammel

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.