Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Tibrina Hobson/Getty Images for Athletes vs Cancer)

CHOK: Ung mor med i ‘Ex on the Beach’

Den unge mor bliver en del af den vilde realityserie.

I de seneste uger har de danske tv-seere fået lov til at stifte bekendtskab med det populære engelske tv-koncept ‘Ex on the Beach’. Det vanvittige realityprogram har indtil videre været en succes, og det er til at forstå, hvorfor det er gået verden rundt, siden det første dukkede op i England i 2014.

LÆS OGSÅ: Her er grunden: ‘Paradise Hotel’ bandlyst i ‘Ex on the beach’

SE KLIPPET: Her bliver Farrah fyret fra ‘Teen Mom’

Farrah Abraham og Simon Sarah skal sammen medvirke, og spørgsmålet er, om det kan få gamle følelser til at blusse op igen. (Foto: All Over)

Også i USA har man fået øjnene op for konceptet, og tidligere i år rullede den første amerikanske version over skærmen. Det blev så stor en succes, at optagelser til sæson to netop er gået i gang, og nu kan The Ashley løfte sløret for i hvert fald to af de ansigter, man kan møde, når sæsonen bliver sendt.

‘Teen Mom OG’-stjernen Farrah Abraham og hendes ekskæreste Simon Saran er nemlig i gang med optagelserne netop nu. Sæsonen optages i Malibu, California, og siden sidste uge har den unge mor været i huset. De to er flere gange gået fra hinanden i løbet af de år, de har været sammen, men sidste år virkede det til at være for alvor, da det sluttede skidt mellem dem. Nu er spørgsmålet så, om tiden i huset kan få kærligheden til at blusse op mellem dem igen.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afgjort

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvor vildt det går til i den danske udgave af programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Farrah tvinger filmholdet til at leje toiletter

LÆS OGSÅ: Officielt: Ung far opgiver sin datter

Fyret, men …

Farrah Abraham blev sidste år ellers fyret fra ‘Teen Mom OG’, fordi hun igen begyndte at lave porno og generelt var umulig at arbejde sammen med. Det fik den unge mor til at sagsøge Viacom, der er netværket bag blandt andet MTV, som viser både ‘Teen Mom’ og ‘Ex on the Beach’ i USA. Men hun er åbenbart ikke mere uvenner med netværket, end at hun altså kan medvirke i et af de andre programmer på samme kanal.

Det var Simon Saran selv, der mandag satte gang i spekulationerne, da han på Instagram fortalte, at han optog et nyt program til MTV. The Ashley har fået screenshots af hans opslag, og mediet har fået bekræftet, at det er taget på settet til ‘Ex on the Beach’.

Det er ikke første gang, at Farrah Abraham medvirker i et program med ekskærester. Tidligere har hun været en del af ‘Couples Therapy’, men her nægtede Simon Saran at filme med hende. Derfor medvirkede hun med DJ’en Brian Dawe, der dog aldrig endte med at komme på skærmen med hende, som hun aldrig har været kærester med. Brian Dawe indrømmede efterfølgende over for Starcasm, at de aldrig havde været sammen, og han gav mediet beviser i form af beskeder mellem dem to.

Det trick behøver den unge mor dog ikke bruge i denne omgang. Farrah Abraham skal ifølge mediet være i huset i omkring en måned. Det vides endnu ikke, hvornår seerne får lov til at opleve sæsonen med hende.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerner anklaget for børnemishandling: Nu er sagen afgjort

LÆS OGSÅ: Jenelle Evans’ vilde ‘Teen Mom’-krav: Jeg vil være bevæbnet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.