Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Vivien Killilea/Getty Images Idol Roc)

CHOK: Ung mor sagsøgt for en mere end halv million

Det kan koste den unge mor dyrt, hvis retten er uenig med hende.

Farrah Abraham har tjent mange penge på sin deltagelse i diverse realityprogrammer som ‘Teen Mom OG’ og ‘Ex on the Beach’ samt de to pornofilm, ‘Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom’ og ‘Farrah 2: Backdoor and More’, som hun har medvirket i.

Det er dog langt fra det eneste, som ‘Teen Mom’-stjernen har forsøgt at tjene penge på. Farrah Abraham har flere gange forsøgt sig som forretningskvinde med forskellige firmaer, og det kan give hende nogle problemer nu.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Ung mor springer ud som sexterapeut

LÆS OGSÅ: Vild millionløn: Så meget får ung mor for at deltage i ‘Ex on the Beach’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en række sjove fraklip fra ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Nu kan du streame ‘Teen Mom’ og ’16 and Pregnant’ helt gratis!

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

I 2016 åbnede hun butikkerne ‘Furnished by Farrah’ og ‘Sophia Laurent Children’s Boutique’. Her underskrev hun to lejeaftaler på fem års varighed med storcenteret Oaks at Lakeway, hvor de to butikker åbnede. Det var dog ikke den store succes, og allerede i 2018 lukkede begge butikker.

I den forbindelse stoppede Farrah Abraham med at betale husleje, selv om hun ifølge kontrakterne altså havde flere år tilbage i begge butikker. Det er storcenteret langt fra tilfredse med, og derfor trækker de hende nu i retten. Det skriver TMZ.

Oaks at Lakeway mener, at realitystjernen skylder $101.212,50 – omkring 665.000 kroner – i ubetalt leje. Ifølge retsdokumenterne forsøgte de at opkræve pengene fra Farrah Abraham, men fik i stedet en melding fra hendes advokat om, at den unge mor ikke havde intentioner om at betale flere penge.

Storcenteret mener dog, at de har ret til pengene, og det skal retten derfor nu vurdere. Det kan ende med at blive dyrt for den unge mor.

LÆS OGSÅ: Efter rygter om vold og misbrug: Kærligheden brast for ung mor

LÆS OGSÅ: Ung mor har truffet stor beslutning: Derfor er min søn ikke vaccineret

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.