Nyeste artikler
Se alle
Louise Brylle. (Foto: Krestine Havemann)

CHOK: Ung mors søn måtte hentes af ambulance

Louise Brylle har stadig ikke rystet den voldsomme oplevelse af sig, og det kommer hun ikke til foreløbig.

I går fik Louise Brylle, som er kendt fra ‘De unge mødre’, og manden Jesper deres livs chok, da deres søn Mattheus på lige knap to år fik feberkramper, og de måtte ringe 112.

– Mattheus har haft feber siden igår og har haft nogle spjæt i takt med, at han var ved at falde i søvn, hvilket resulterede i, at han hele tiden vågnede og var ked af det og sagde av av. I dag var feberen ikke væk, og han får sig så en formiddagslur. Omkring klokken 12:40 begynder han på sit spjæt igen, men denne gang begyndte han at vende det hvide ud af øjnene, blev stiv, skreg, blev helt bleg og blå og blev fjern! Han havde fået feberkrampe, så jeg skyndte mig at ringe 112, og ambulancen landede så hurtigt de kunne – jeg var fuldstændig gået i sort, skrev Louise Brylle i går på Instagram og fortsatte:

SE BILLEDET: Louise Brylle jubler over flot vægttab

– Der kom ambulance med fuld udrykning, 2 lægebiler og en masse mennesker styrtende ind for at tage sig af vores lille søn. Han var fjern og ville kun kigge til højre side, så afsted med os til sygehuset for at være under observation. Han fik beroligende i ambulancen og sov efterfølgende en god rum tid, vågnede op og var ikke sig selv, han fik senere på dagen noget febernedsættende og var under observation, og dette hjalp. Efter flere timer begyndte han at komme til sig selv igen og ville snakke lidt og lege lidt. Vi er nu landet hjemme med medicin og med mulighed for åben indlæggelse de næste 2 døgn.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Louise blive overrasket med et babyshower.

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne: Derfor åbnede vi op om selvmordsforsøg

Det har sat sig dybt i mig

Louise Brylle er dybt rystet, og følelsen af at være magtesløs overfor det, der skete med hendes lille søn sidder stadig i hende, selvom sønnen havde det bedre, efter de kom hjem fra hospitalet.

– Det var så skrækkeligt, og det har sat sig så dybt i mig – jeg troede at jeg var ved at miste ham igår. Han vågnede igen i dag med over 39 i feber, har lige fået lidt febernedsættende medicin, så vi håber, han kan få sig en god middagslur og at han snart kan blive rask. Jeg frygter dog, at det kommer igen, men håber på at det kun var en engangsforestilling, fortæller Louise til Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Hjemmegående ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen

– Vi har aldrig oplevet det her før, så jeg var helt chokeret og vidste ikke, hvad jeg skulle stille op andet end at ringe 112. Jeg følte mig fuldstændig magtesløs som mor. Det var et forfærdeligt syn at se sin søn sådan.

Hun har stort set ikke lukket et øje i nat, fordi hende og Jesper hele tiden har våget over sønnen, og Louise er ikke i tvivl om, at det vil sidde i dem, hver gang Mattheus får feber fremadrettet. På sin Instagram-profil roser hun de dygtige ambulancereddere og læger for at hjælpe hendes søn og hende selv igennem mareridtet.

LÆS OGSÅ: Ung mor ville steriliseres: Nu er hun gravid

Se opslaget herunder:

 

View this post on Instagram

 

Puha sikke en forskrækkelse i dag! 😕 Mattheus har haft feber siden igår, og har haft nogle spjæt i takt med at han var ved at falde i søvn, hvilket resulterede i at han hele tiden vågnede og var ked af det og sagde av av. I dag, var feberen ikke væk, og får sig så en formiddagslur. Omkring klokken 12:40 begynder han på sit spjæt igen, men denne gang, begyndte han at vende det hvide ud af øjnene, blev stiv, skreg blev helt bleg og blå og blev fjern! Han havde fået feberkrampe, så jeg skynder mig at ringe 112 og ambulancen landede så hurtigt de kunne – jeg var fuldstændig gået i sort! 😭 der kom ambulance med fuld udrykning, 2 lægebiler og en masse mennesker styrtende ind for at tage sig af vores lille søn. Han var fjern, og ville kun kigge til højre side, så afsted med os til sygehuset, for at være under observation. Han fik beroligende i ambulancen, og sov efterfølgende en god rum tid, vågnede op og var ikke sig selv, han fik senere på dagen noget febernedsættende og var under observation, og dette hjalp, efter flere timer begyndte han at komme til sig selv igen, og ville snakke lidt og lege lidt. Vi er nu landet hjemme med medicin og med mulighed for åben indlæggelse de næste 2 døgn. Jeg er tom for ord, og jeg er stadig dybt rystet og berørt af at se ham på den måde. Man følte sig magtesløs 😭😭😭 Han sover roligt, feberen er faldet og det værste er forhåbentlig overstået, han har det rigtig godt nu! Kæmpe tak til Sandra for at tage sig af Mads og Julie i dag, du var virkelig min redning ♥️♥️♥️ (Lige et kæmpe ros til alarmcentralen for at berolige en rundt på gulvet mor, ambulance mændene og lægerne som var så flinke og rolige, da jeg ikke var og ikke mindst for hurtig behandling på sygehuset) 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

A post shared by LOUISE B. SCHMIDT ➰ INTERIOR (@louise_brylle) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.