Nyeste artikler
Se alle
Teitur fra 'Paradise Hotel' (Foto: Anthon Unger)

Chokeret Teitur efter Miss Paradise-show: Det havde jeg slet ikke forventet

Der er én ting, der særligt overraskede Teitur ved Miss Paradise-showet.

Der blev virkelig givet gas, da pigerne på ‘Paradise Hotel’ hver især skulle give et show for fyrene og vise deres talent her til aften.

Det blev bestemt de frække talenter, der kom i fokus, og hvis ikke fyrene allerede havde det varmt i forvejen på grund af den mexicanske varme, så fik de det i hvert fald under showet.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand’-par: Derfor gik vi fra hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen og ‘Paradise’-Casper dater

Især én af pigerne overraskede dog virkelig fyrene:

– Klara viste helt sikkert en ny side af sig selv under showet, som hun gemte helt væk i starten. Det kunne jeg godt lide. Pigerne gjorde det virkeligt godt generelt, men Klara skilte sig ud fra mængden, hvilket nok også var, fordi man slet ikke havde forventet det af hende. Klara er bestemt ikke så uskyldig, som jeg troede i starten, forklarer Teitur til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

– Jeg troede i begyndelsen, at Klara var meget tør, men hun åbnede sig virkelig op og viste mere af sig selv hen ad vejen, og det ser man også her, tilføjer han, mens Jonass bakker op om Teiturs vurdering af Klara under showet:

– Jeg synes, at flere af pigerne gjorde det rigtig godt. Men jeg tror, at grunden til, at vi kommenterer så meget på Klara, er, fordi der er så uvant en side af hende, og det er det, som overrasker os positivt, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt

Se pigernes frække show i videoen herunder, og se næste afsnit af ‘Paradise Hotel’ i morgen klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk brud: ‘EOTB’-Frederik er flyttet hjem til sine forældre

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Geggo og Cengiz’ brylluprejse kommer på tv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.