Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Kanal 4)

Christiane afslører: Jeg HADER fitness!

Christiane Margueritte Schaumburg-Müller er bestemt ikke fan af hverken fitness eller folk, der tager selfies under træningen.

Julie Zangenberg får fint besøg i morgen, når et nyt afsnit af ‘Julies madselskaber’ løber over skærmen. Her er Christiane Margueritte Schaumburg-Müller gæst i Julies køkken, og her kommer der sandheder på bordet.

– Jeg synes simpelthen, at træning er så kedeligt. Jeg er ikke til fitness. Jeg HADER fitness! slår Christiane fast, inden hun stikker lidt til veninden.

– Jeg hader også folk, der hele tiden lægger billeder op, mens de står i fitnesscenteret, med den perfekte mave og patterne helt ude. Jeg kan ikke klare det. Sådan ser folk jo ikke ud, når de træner, Julie. Kan du ikke tage noget tøj på? Hvem fanden træner i en bikini? spørger hun Julie, der svarer igen med et stort grin.

Se den sjove samtale herunder, inden du kan se hele afsnittet af ‘Julies madselskaber’ onsdag klokken 22:00 på Kanal 4 eller nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Efter besøg hos numerolog: Se Christianes nye navn

LÆS OGSÅ: Christiane efter bruddet med L.O.C.: Sådan er vores forhold

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Premiere på Julie Zangenbergs nye program

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.