Nyeste artikler
Se alle
Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. (Liam O'Connor) blev kærester tilbage i 2008, efter at have kendt hinanden i ti år. Undervejs i det første år sammen, nåede parret både at blive forlovet og gå fra hinanden. I november 2010 var forlovelsesringen dog tilbage på fingeren, og parret blev gift i 2012. I 2015 blev parret dog skilt, men pludselig året efter kom nyheden om, at parret ventede en søn sammen. og var tilbage sammen igen. I oktober måned i år bekræftede parret dog overfor HER&NU, at de var gået fra hinanden for alvor, og at det var et godt stykke tid siden, de havde været et par (Foto: Michael Stub).

Christiane har fundet ny fyr

Kærligheden blomstrer atter for Christiane Schaumburg-Müller.

Et halvt år efter skilsmissen fra Liam O’Connor er der efter sigende en ny mand i Christiane Schaumburg-Müllers liv. Ifølge adskillige kilder ser tv-værten en del til Daniel Åxman, der har skabt sig en milliardformue på blandt andet ejendomsinvesteringer. Han er ligesom Christiane er fraskilt og har børn fra sit tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne chokerer: Nøgenmodel

I 2015 ramte Åxman forsiderne i hele verden, da han via sit firma Lead Connection Limited købte Asiens dyreste lejlighed. Hele 430 millioner kroner betalte han for to etager i luksusbyggeriet Opus i Hong Kong. 

Efter en årrække i Schweiz flyttede Daniel Åxman sidste år hjem til Danmark og lagde 28 millioner for 280 kvadratmeters villa på en af Hellerups dyreste veje.

LÆS OGSÅ: Christiane om bruddet med L.O.C.: Det er virkelig lang tid siden

Christiane Schaumburg-Müller fylder i denne uge 38 år og er rejst til Maldiverne for at fejre sin fødselsdag. Det er uvist om Daniel Åxman er med på rejsen, men ingen af dem er vendt tilbage på henvendelser fra HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-hustru: Jeg blev såret og ked af det

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.