Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Kenth G. Madsen)

Claudia Rex med ny kæreste: Sådan fandt vi sammen

Danseren og hendes skuespillerkæreste afslører, at de klikkede fra første sekund

Få måneder efter at være trådt ud af et forhold til DJ’en Kasper Svenstrup har Claudia Rex allerede fundet lykken igen. Hun er blevet kærester med den 29-årige skuespiller Pelle Emil Hebsgaard. Forholdet blev bragt i stand ved hjælp af en god ven.

– En af mine venner sørgede for at arrangere en date på ægte “Kirsten Giftekniv”-manér, forklarede skuespilleren sammen med den 30-årige professionelle danser ved premieren på ‘Into The Woods’ i Glassalen Tivoli. Parret afslørede, at de efterfølgende drak en kop kaffe, og at de klikkede fra første sekund.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex afslører: Sådan har jeg det efter bruddet

-Vi kysser godt, afslørede Pelle Emil med et stort smil. Skuespilleren ville gerne have mere tid til at være sammen med sin ”gudinde”, men arbejdet kalder i den kommende tid i andre dele af landet. Pelle Emil Hebsgaard skal medvirke i Nykøbing F. Revyen, der får premiere den 8. juni, og bagefter skal han starte prøver til en musical om Tommy Seebach på Fredericia Teater.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex deler ud af private hemmeligheder

LÆS OGSÅ: Claudia Rex: Se min nye kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.