Nyeste artikler
Se alle
Amanda (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

Dansk realitybabe er blevet droppet efter få uger

'Ex on the Beach'-deltageren stod for få uger siden frem med sin kæreste, der nu har droppet hende.

Det var en lykkelig Amanda Mogensen, der for nylig kunne fortælle, at hun igen havde fundet kærligheden efter et turbulent forhold med ‘Ex on the Beach’-kollegaen Mikkel.

I sidste uge viste hun 23-årige Mathias frem som sin nye kærlighed. De to havde mødt hinanden to år tidligere til Amandas ekskærestes begravelse, og da de for nylig begge var single, blomstrede det hele mellem dem.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

– Vi mødtes så, og snakken gik, og alt er gået super stærkt. Men alt mellem Mathias og jeg spiller bare. Vi har begge haft en svær og dum fortid og vil gerne videre med vores liv. Han er virkelig en fantastisk mand, og så er han piv lækker. Jeg kunne ikke ønske mig mere, han er virkelig god ved mig, sagde Amanda til Realityportalen og fortsatte:

– Vi har nu været kærester i noget tid, men vi har ikke en præcis dato på, da vi ikke har set andre, siden vi begyndte at ses og faldt for hinanden. Vi tager det dog stille og roligt med forholdet, så vi tager én dag ad gangen. Jeg ville dog ikke være hoppet ind i et forhold, hvis jeg ikke kunne se en fremtid sammen med ham.

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

Single igen

Lykken varede dog ikke ved, og Amanda er igen tilbage på singlemarkedet. Det fortæller hun til Ekstra Bladet, hvor hun siger, at Mathias droppede hende, fordi han følte, at de var forskellige steder i livet.

– Jeg føler, det er lidt pinligt, at jeg åbner op om, at jeg har fundet en ny, og så bliver jeg dumpet halvanden uge efter. Det sætter mig måske bare i et lys som en rundetrunte, hvis man kan bruge det ord. At jeg kommer hurtigt videre og tænker nyt, nyt, nyt, siger Amanda Mogensen til mediet og fortæller, at hun tager en pause fra kærligheden.

– Nu skal jeg bare hygge mig, slappe af, arbejde og have det lækkert, slår ‘Ex on the Beach’-deltageren fast.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mark afslører: Monique og jeg hygger igen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.