Nyeste artikler
Se alle
Melissa. (Foto: Malene Porup)

‘De unge mødre’-deltager åbner op om hån og mobning: Jeg var så flov

Den unge mor er en lykkelig kvinde, efter hun har fået nye øjenbryn.

– I mange mange, mange år er jeg blevet både voksenmobbet, drillet, hånet, grint af, joket med – og jeg kunne blive ved.

Sådan startede den tidligere ‘De unge mødre’-deltageren Melissa Ploug et ærligt opslag på Instagram. Årsagen til de mange drillende kommentarer har været de øjenbryn øjenbryn, som den unge mor altid har været ked af.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Kia raser mod Princess Natascha: Hvordan kan hun tillade sig det?

– Flere af jer ved jo, at jeg desværre er født uden bryn – faktisk har jeg kun små dun-ligende hår, som er meget fine og tynde. Faktisk mere eller mindre ikke eksisterende, skriver hun.

Derfor tegnede hun i mange år selv sine øjenbryn op, indtil hun for et par år siden fik lavet dem som permanent makeup. Det gik dog ikke, som hun håbede på.

– Jeg endte op med et par grimme skæve Nike-logoer i farven lilla/rød/pink, og jeg har siden da tegnet dem over dagligt – for ja, faktisk var jeg mere flov over de bryn, der var under det, jeg tegnede, end dem jeg tegnede selv. Også selv om folk udefra hånede mig med mine øjenbryn, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Derfor må min datter ligne en dreng

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se et tilbageblik på Melissas tid i ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

Ovenud lykkelig

For nylig havde Melissa så en god oplevelse, der i den grad har gjort hende lykkelig. Her var hun på besøg hos klinikken Timeless Beauty, og efter besøget var hun mere end tilfreds med de øjebryn, hun fik.

– Lykken vil ingen ende tage. Jeg er med på, at ikke alle mine følgere deler min begejstring omkring bryn, makeup, hår og negle, og I anbefaler mig at gå nude – altså den naturlige og bløde stil. Men jeg er jo bare ikke sådan, og hvorfor prøve at være det alle andre synes, man skal være? Hvorfor ikke bare være sin egen?

– Det er jeg, og jeg er ovenud lykkelig, for når jeg vågner i morgen, så er de der endnu – og i aften efter bad, så er de der ganske rigtigt også endnu. Jeg er så glad.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte

En kæmpe frihed

Realityportalen har været i kontakt med Melissa, der gentager sin store lykke omkring de nye øjenbryn.

– Jeg har jo fået opgraderet mit ansigt, og det betyder en kæmpe frihed. At slippe for at spekulere dagen lang på, om de er tværet ud, og få dem tegnet perfekte og symmetrisk hver eneste morgen. Og tankerne hver gang man skulle i svømmehallen og på stranden, og efter mange, mange års decideret voksenmobning. Det er en kæmpe lettelse, siger hun og fortæller, hvordan hun har mærket mobningen.

– Allermest på de sociale medier, det skal der ikke herske nogen tvivl om. Altså, mine øjenbryn var vitterligt min signatur. På et tidspunkt blev jeg så provokeret, at jeg simpelthen valgte at overdrive dem mere end nogensinde før, men på grund af arbejde og så videre begyndte jeg at nedtone dem.

Nu slipper Melissa dog for de bekymringer, og det er den unge mor lykkelig for.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra ‘De unge mødre’?

Herunder kan du se det opslag, Melissa har delt på Instagram:

 

View this post on Instagram

 

I mange mange mange år, er jeg blevet både ‘voksenmobbet’ drillet, hånet, grint af, joket med og jeg kunne blive ved…..😔👎🏼 Hvorfor blev jeg alle de grimme ting af VOKSENDE mennesker spørg i måske nok?🙇🏼‍♀️ Flere af jer ved jo at jeg desværre er født uden bryn, faktisk har jeg kun små ‘dun’ ligende hår som er meget fine og tynde, faktisk mere eller mindre ikke eksisterende. Jeg har for mange år siden fået fortaget PMU (Permanent makeup) Fordi jeg dagligt tegnede mine bryn op, men for pokker hvor skal man bare være opmærksom på hvem man lægger sit ansigt i stolen hos, ja fordi det jeg fik den gang var jo ikke ligefrem fantastisk…. hverken udførelsen eller holdbarheden, og jeg endte op med et par grimme skæve ‘Nike-logoer’ i farven lilla/rød/pink, og har siden da tegnet dem over dagligt..🤨 For ja faktisk var jeg mere flov over de bryn der var under det jeg tegnede, end dem jeg tegnede selv.. OGSÅ selvom folk udefra hånede mig med mine øjenbryn.. Men det faktisk svære end man tror, dagligt at tegne 2 flotte identiske bryn op. Bare spørg mig, jeg har gjort det i næsten 17 år… Og JÆP den er god nok, de har både siddet i hårgrænsen, været syle tynde, KÆMPE kålorme, korte afstumpede, runde, fede, buede, sure OG JEG KUNNE BLIVE VED !!!!!! Men i dag skete der noget, jeg var nemlig på besøg hos @timeless_beautybykristina og se så se så !!!!!!! 🤩🙌🏼😍 Lykken vil INGEN ende tage, jeg er med på ikke alle mine følgere deler min begejstring omkring bryn, makeup, hår og negle og i anbefaler mig at gå ‘nude’ altså den naturlige og bløde stil.. MEN jeg er jo bare ikke sådan 🤷🏼‍♀️ Og hvorfor prøve at være det alle andre synes man skal være ? Hvorfor ikke bare være sin egen !😁🌸👌🏼 Det er jeg, og jeg er OVENUD lykkelig for imorgen når jeg vågner, Så er de der endnu, og i aften efter bad, SÅ er de der ganske rigtigt OGSÅ endnu!!❤️🤩 Jeg er SÅ glad, jeg har i sammenråd med Kristina fået skabt et fuldendt ansigt. I form af mine nye High fashion brows, og jeg kan kun anbefale det.. Hun er bare så dygtig!!🌸👏🏼 #Eyebrows #Pmu #HighFashionBrows #Danish #Design #Face #Mommy #BoysClub #MommysBoys #TimelessBeauty #Denmark #YesPlease #LoveIt ❤️ #ThisIsMe #FakeBrows #ButSti

A post shared by 𝕆𝕗𝕗𝕖𝕟𝕥𝕝𝕚𝕘 𝕡𝕖𝕣𝕤𝕠𝕟 (@melissaauraploug) on

LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.