Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Privat)

‘De unge mødre’-deltager brød sammen: Jeg sad bare på badeværelset og græd

Den unge mor ramte for alvor bunden, da kæresten skulle tilbage på arbejde efter barsel.

I 2010 fik ‘De unge mødre’-seerne i kort tid lov til at følge med i livet hos Stephanie Therkildsen, der var gravid og ventede sit første barn med kæresten, Jesper. Deres forhold var dog turbulent, og allerede inden fødslen gik de fra hinanden og trak sig fra reportageserien.

Dramaet fortsatte dog efter parrets exit, hvor både medier og fans kunne følge med på nettet, mens ekskæresterne skændtes og offentligt delte beskyldninger om blandt andet utroskab. Til sidst trak de sig begge helt fra offentligheden, og det er begrænset, hvad man siden har hørt til dem.

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle om sin kamp mod angsten.

LÆS OGSÅ: Ung mor går til behandling: Jeg har det simpelthen så dårligt

Tidligere i år vendte Stephanie dog tilbage til offentligheden, da hun begyndte at blogge om sit liv. Den unge mor, der siden blevet 28 år og nu er mor til fem, har her blandt andet fortalte om sit liv og sin kamp mod angsten.

Det yngste barn, datteren Vilja, kom til verden i december, og kort efter ramte angsten igen for alvor den unge mor. Det skriver hun på sin blog.

– Så ramte angsten mig igen. Min dagligdag blev igen en udfordring, efter jeg fødte min sidste datter, min lille Vilja. Jeg kunne hurtigt mærke, at jo tættere vi kom på dagen, hvor Rasmus’ barsel var slut, blev jeg mere og mere angst og urolig. Jeg forsøgte at skjule det, da jeg ikke ville bekymre Rasmus, inden han skulle tilbage på arbejde, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: Glennie klar til ‘De unge mødre’-comeback

Brød sammen på badeværelset

Den unge mor fortæller, at hun lider af en form for separationsangst og har svært ved at være alene. Og da dagen kom, hvor Rasmus skulle tilbage på arbejde, gik hun helt ned.

– Da Rasmus blev sat på monteringsarbejde, og hans arbejdstider var fra 6-?, ramte jeg for alvor bunden. Først blev jeg rigtig sur på ham, og jeg syntes, mit liv var vildt uretfærdigt. Men til sidst måtte jeg ringe grædende til ham og bede ham om hjælp. Jeg sad bare på badeværelset og græd, skriver hun og fortsætter:

– Heldigvis var Vilja så lille, at hun sov meget. Rasmus kom hjem, og jeg fortrød pludselig inderligt, at jeg overhovedet havde ringet. Jeg skammede mig voldsomt. Hvad ville andre ikke tænke og sige? Den klassiske er: “Det er, fordi hun har mange børn, men det har hun jo selv valgt”, men denne sætning kan ikke være mere forkert. Jeg følte mig uduelig ren personligt og som en dårlig mor og dårlig kæreste.

Episoden, der skete for tre måneder siden, endte med, at Stephanie kom til lægen og fik medicin, mens Rasmus overtog hendes barsel. Siden har der været stor fremgang hos ‘De unge mødre’-deltageren, der i dag er kommet ovenpå.

Her kan du læse hele blogindlægget, hvor Stephanie fortæller mere om episoden.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager åbner op om angst: Jeg følte, jeg svigtede som mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.