Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Privat)

‘De unge mødre’-deltagerens hårde afsløring: Sådan reagerede datteren

Den unge mors datter har nu fået sandheden om sin biologiske far.

I 2010 fik ‘De unge mødre’-seerne i kort tid lov til at følge med i livet hos Stephanie Therkildsen, der var gravid og ventede sit første barn med kæresten, Jesper. Deres forhold var dog turbulent, og allerede inden fødslen gik de fra hinanden og trak sig fra reportageserien.

I dag er Stephanie blevet 28 år og har fået yderligere fire børn sammen med Jespers bror, Rasmus. Hendes ældste datter, Sofie, er i dag blevet otte år, men for nylig fortalte den unge mor på sin blog, at datteren ikke kendte til fortidens drama og heller ikke kendte sandheden om sin biologiske far. Hun vidste dog, at tiden snart var inde.

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle om sin kamp mod angsten.

LÆS OGSÅ: Ung mor går til behandling: Jeg har det simpelthen så dårligt

– Nu må jeg erkende, at Sofie fylder otte år lige om lidt, og tiden er efterhånden ved at være inde til, at hun også skal kende sandheden. Jeg har mange gange tænkt: “Kan dette på nogen måde skjules?”. Men jeg kender jo godt selv svaret, og jeg ville heller ikke lade hende leve på en løgn eller selv skulle finde ud af det. Det har ingen fortjent, skrev hun på sin blog.

Nu har ‘De unge mødre’-deltageren taget den svære samtale og fortalte datteren sandheden. Det gik meget bedre, end hun frygtede, fortæller hun på sin blog.

– Hun tog det så flot. Efterfølgende tilbød vi hende at se afsnittene af ‘De unge mødre’. Det er første gang, jeg selv har set det, og Gud, hvor var det nogle lange minutter, men også en opvågnen i forhold til, hvor langt jeg er kommet, skriver hun.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager brød sammen: Jeg sad bare på badeværelset og græd

Fik ikke hele sandheden

Den otte-årige pige blev sat ind i det lettere komplicerede familieforhold.

– Vi forklarede Sofie, at Rasmus har været der altid, og at den, som er biologisk far, ikke altid er far i virkelighed. Hun forstod det og ved godt, at Jesper er rigtig far – vi bruger så slet ikke betegnelsen far om ham, det er bare Jesper, skriver hun og fortsætter:

– Men hun ved også, at Rasmus var der, da hun blev født og altid har fungeret som hendes far. Vi forklarede også, at alle hendes onkler og tanter er rigtige, da Jesper er Rasmus lillebror.

LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: Glennie klar til ‘De unge mødre’-comeback

Men selv om Stephanie fortalte datteren det meste, så var der alligevel noget, hun valgte at holde for sig selv.

– I forhold til, at Jesper slet ikke vil have noget med hende at gøre, har jeg forklaret, at han har mange børn, og at han og mor slet ikke kunne sammen. Det er nok i virkeligheden den sværeste del, at jeg ved, at hun er uønsket af ham.

– Dette har jeg så ikke tænkt mig at fortælle hende, og jeg håber ikke, at hun vil forsøge at opnå kontakt. Sofie har alt i alt taget det superflot, og jeg kan nu slappe helt af, for nu er det endelig sagt, skriver hun.

Her kan du læse hele den unge mors blogindlæg.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager åbner op om angst: Jeg følte, jeg svigtede som mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.