Nyeste artikler
Se alle
Nanna-Johanne fra 'De unge mødre' (Foto: Discovery Networks Danmark/Krestine Havemann)

‘De unge mødre’ er tilbage med store ændringer

'De unge mødre' er tilbage, men sæson 29. bliver ikke, som vi kender programmet.

Den 6. januar er der sæsonpremiere på reportageklassikeren ‘De unge mødre’, og den nye sæson har fået et gevaldigt ansigtsløft, som har gjort programmerne meget mere ægte og nærværende. Som noget helt nyt filmer de unge mødre nemlig selv programmet, hvilket betyder, at vi kommer endnu tættere på, når mødrene hudløst ærligt deler ud af deres liv.

– ‘De unge mødre’ har altid været beundringsværdigt ærlige i reportageserien, hvor vi har fulgt dem i både med- og modgang. Men i og med de nu selv filmer programmerne, kommer vi simpelthen meget mere ind under huden på dem. Det er enormt ærligt og stærkt tv, og vi glæder os helt vildt til at præsentere det nye look for seerne, fortæller Birgitte Moesgaard, Programredaktør på Discovery Networks Danmark.

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha sygemeldt med stress

LÆS OGSÅ: Ung mor jubler: Hør min store nyhed

Se klippet herunder, hvor Nanna Johanne får et overraskende brev fra hendes ældste søns far. Artiklen fortsætter efter videoen.

Videoklippet er fra afsnit 3 i den nye sæson viser med tydelighed den nye nerve i programmet – nerværet.

For første gang er sæsonen blevet produceret med direkte henblik på streaming – det er simpelthen lavet til Dplay.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten: det bliver vores livs rejse

Der er premiere på den 29. sæson af ‘De unge mødre’ den 6. januar på Dplay, der herefter hver mandag vil lægge et nyt afsnit op.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.