Nyeste artikler
Se alle
Sandra og sønnen Timo, da de i 2014 deltog i 'De unge mødre' (Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen).

‘De unge mødre’-familie springer ud som selvstændige

'De unge mødre'-Sandra og hendes mand Martin er i fuld gang med at starte deres eget flyttefirma.

26-årige Sandra Leonhard Sommer deltog i den 18. og 19. sæson af ‘De unge mødre’ tilbage i 2014, da hun fik sønnen Timo, der i dag er seks år. Siden er hun blevet gift med ægtemanden, 42-årige Martin Leonhard Sommer i august 2018, og de har sammen fået datteren Merle, der er 1 år. Derudover har Martin sønnen Marcus, 9, fra et tidligere forhold.

Sandra og ægtemanden Martin var tydeligt stolte, da lille Merle blev døbt (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Realitybabe er blevet mor

Starter eget firma

Sandra har været meget ærlig omkring, at lille Merle lider af alvorlig epilepsi. Derfor passer Sandra hende på fuldtid. Men nu er der spændende nyt fra den lille familie, for de er nemlig gået igang med at starte deres eget flyttefirma.

– Vores roller i firmaet er, at Martin ejer firmaet og gør det, han er bedst til – at flytte! Min rolle er at være den opbakkende kone, der lige hjælper, hvor jeg kan – på trods af vores situation med Merle. Jeg passer Merle på fuldtid og får tabt arbejdsfortjeneste. Så jeg kan ikke være med i firmaet, udover at støtte Martin, da Merle kræver enormt meget, og vi går til fysioterapeut, kiropraktor, psykolog, synskonsulent og ergoterapeut hver uge. Samtidig har vi også de store drenge. Men jeg prøver at komme med gode råd, forklarer Sandra, der selv udførte kontorarbejde i et flyttefirma, før hun gik på barsel med Merle.

Lille Merle lider af epilepsi og har derfor brugt meget tid på hospitalet. Her får hun undersøgt sin hjerneaktivitet under en indlæggelse (Foto: Privat).

LÆS OGSÅ: Nær ven af ‘Familien fra Bryggen’ offer for stor tragedie

Tiltro og håb

Familien Leonhard Sommer håber, at deres kommende flyttefirma kan blive så stor en succes, at Martin kan stoppe i sit nuværende flyttemandsjob for at gå fuldtid i en mere administrativ rolle i deres eget firma.

– Martin brænder inderligt for det fag, og det ligger bare i hans kort, at det er sådan, det skulle være. Samtidig er Martin også en mand i sin bedste alder, og på sigt vil han ikke kunne arbejde på det højtryk, han gør nu. Så lige nu håber vi, at kunne bygge et firma op fra bunden, og på sigt håber vi, Martin kan sidde på et kontor og være gammel vognmand. Og som så mange andre håber vi, at han vil kunne få en bedre indtjening, end han har nu, og at det vil kunne give os lidt mere frihed i forhold til arbejdstider og så videre, forklarer Sandra.

LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg skulle aldrig nogensinde have haft børn

Selvom der er et stykke vej endnu, til at drømmen kan krydses helt af, så fejler troen på deres kommende flyttefirma heldigvis ikke noget.

– Vi ved, hvad der skal til, og vi føler, vi har godt styr på det. Vi er kommet langt, vi har fået lavet logo af en grafiker, vi er igang med at få på tryk på tøj og biler! Så alt i alt er vi godt med, jubler Sandra.

Således ser logoet ud for Martin og Sandra kommende flyttefirma (Foto: Sommers Flyttefirma)

LÆS OGSÅ: Heidi om Nadia Shilas graviditet: Jeg bliver mormor for sjette gang

LÆS OGSÅ: Princess fortryder: Det dummeste, jeg har sagt på tv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.