Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Malene Porup)

‘De unge mødre’-Maria: Bryllup er større end børn

Maria er to gange blevet forladt under en graviditet, og senere i år skal hun giftes med sin nye kæreste.

I den nuværende sæson af ‘De unge mødre’ har seerne for første gang fået lov til at møde Maria Galthéen fra Hedehusene. To gange har den unge mor oplevet at blive forladt under en graviditet, men nu har hun igen fundet kærligheden. Og senere i år siger hun og kæresten, Niklas Dahl, ja til hinanden i Roskilde Domkirke, hvor de skal giftes.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Det er dog ikke helt uden bekymringer for Marias familie, der naturligvis ønsker hende det bedste. Det fortæller hun i det kommende afsnit af reportageserien, hvor hun dog fortæller, at familien støtter hende og Niklas, er har taget Marias to sønner til sig som sine egne.

– Der er mange, der er bekymrede, fordi jeg har haft to kærester, der har forladt mig, når jeg er blevet gravid. Og nu har jeg så en tredje kæreste, hvor jeg vælger at gifte mig med ham. Men jeg ved godt, at det at blive gift er meget større skridt end lige at få et barn. Men jeg ved bare, at det er det rigtige, og så støtter min familie mig også.

LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nye ‘De unge mødre’-deltagere er i familie

Det kan du høre Maria fortæller mere om i klippet herunder, hvor hende og Niklas for første gang er på date uden børn. Hele afsnittet af ‘De unge mødre’ kan du se på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Trods stram økonomi: Ung mor afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.