Nyeste artikler
Se alle
Maria og sønnen Vincent (Foto: Krestine Havemann)

‘De unge mødre’-Maria efter sygemelding: Sådan har jeg det i dag

Maria åbner i sidste afsnit af 'De unge mødre' op for en længere sygemelding, men i dag går det rigtig godt igen.

I det seneste afsnit af ‘De unge mødre’, som også er sæsonafslutningen for sæson 29, fortæller Maria, at hun er sygemeldt på grund af stress og angst. Maria føler det som et nederlag, at hun er sygemeldt, men hun kan alligevel godt se fordelene ved det og fornuften i det.

– Jeg får det dårligt som mor, når jeg tænker på, at jeg er sygemeldt, for jeg gad godt være den der power-mom, der kan klare alt, fortæller Maria i sidste afsnit af ‘De unge mødre’.

– Selvom det er et nederlag, så er det den bedste beslutning, da der er kommet meget mere ro på, og det er godt for Vincent og mig.

LÆS OGSÅ: Ny ‘De unge mødre’-deltager blev gravid i 9. klasse på kristen efterskole

Se klippet fra programmet herunder. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Isac skal være far: Det var ikke planlagt

Efter optagelserne har Maria fortsat gået sygemeldt, men nu er hun klar til at komme i gang igen, det fortæller hun i dag til Realityportalen.

– Det går rigtig godt i dag, Vincent og jeg er rigtigt glade, og vi har det godt. Jeg skal igang med noget praktik på deltid, så snart kommunen har fundet et praktiksted, jeg kan være i, og det glæder jeg mig rigtig meget til, fortæller Maria.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa efter numseoperation: Derfor gik det galt

Formegentlig skal Maria starte i praktik inden for handel, og hun håber på at få plads i en tøjbutik.

– Jeg starter på deltid, og så senere hen, når jeg er klar til fuldtid, kan jeg bygge det på en uddannelse indenfor handel. Jeg er ikke helt skarp i alt det, men det er noget i den stil. Jeg håber mest at få praktikplads i en butik, men jeg har alle muligheder åben, hvis der kommer noget andet.

LÆS OGSÅ: Ung mor har søgt om førtidspension

Afslører stor nyhed

Men der er også en anden stor nyhed, der fylder hos den lille familie på to.

– Vincent stortrives og er begyndt at se sin far hver anden weekend, afslører Maria, der ellers har været alene med Vincent, som i januar fyldte to år.

– Vincents far er vokset med opgaven, og han har knyttet sig til Vincent. Så nu skriver han, at han savner ham, og Vincent savner også sin far. Når han ikke er her, så leder Vincent efter sin far, eller også giver han mig sit overtøj og vil hjem til ham.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører forsiden til sin nye bog: Jeg har sommerfugle i maven

Maria er rigtig glad for, at Vincent har fået et forhold til sin far, og selvom hun nyder nogle dage, hvor hun kan gøre, hvad hun vil, så er det også hårdt.

– Hold op hvor jeg savner ham, når han ikke er hjemme, men jeg ved jo, at han har det godt.

Maria har, siden hun blev sygemeldt, været i dialog med en mentor fra kommunen, som har hjulpet hende med at arbejde med sin stress og angst, og sammen er de ved at finde en psykolog, som Maria kan gå hos.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe syg af depression: Derfor siger jeg det højt

LÆS OGSÅ: Mathias og Trine åbner op: Derfor gik vi fra hinanden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.