Nyeste artikler
Se alle
Martinna, Mikkel, Milan og Elliot (Foto: Discovery Networks Danmark)

‘De unge mødre’-Martinna medvirker i nyt tv-program

Den unge mor kan inden længe opleves på skærmen i et nyt program.

Du kan følge hende i ‘De unge mødre’ hver tirsdag på Kanal 4, men hvis det ikke er nok, så kan du snart få endnu mere af Martinna Petersen. Hun skal nemlig deltage i et nyt tv-program, hvor hun sammen med et par andre mødre skal rådgive og løse problemer for seerne. Det skriver hun på sin blog.

Optagelserne til det nye program finder sted torsdag og fredag i denne uge og bliver sendt på dk4 og momster.dk i løbet af december. Og den unge mor glæder sig i den grad til at dele ud at råd og erfaringer på skærmen.

LÆS OGSÅ: Ung mor dropper veganer-tanker: Jeg er så glad for min nye pels

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få et smugkig på tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’, hvor du kan se, hvorfor Martinna ikke vil have, at sønnerne bruger telefonerne for meget.

LÆS OGSÅ: Ung mor reddede sønnen ud af brændende bil

– Det der med at råde andre og så endda på tv, det er jeg altså ikke helt vant til. Jeg ved godt, at mange ofte søger mine råd og tips, men det er bare ikke helt det samme på tv. Jeg har jo netop de sidste par år øvet mig i udelukkende at holde den på egen banehalvdel og kun forholde mig til mit eget liv, skriver hun på bloggen.

– Haha, så at jeg nu skal blande mig i andres liv og ligefrem råde dem – dét bliver spændende. Og det bliver spændende at høre, hvordan de andre mødre tænker, at de forskellige problemer skal løses. Jeg kan jo rigtig godt lide at lære nyt og blive klogere på andre mennesker, og det tror jeg bestemt, at dette program kan give mig.

Du må dog lige vente til næste måned, før du kan se ‘Spørg Momster’, men indtil da kan du følge med i Martinnas liv hver tirsdag klokken 20:00, når Kanal 4 sender ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea og bogforlag forsøgt truet til tavshed

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.