Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Krestine Havemann)

‘De unge mødre’-Sasja: Sådan går det med graviditeten

'De unge mødre'-deltageren Sasja Lykke venter sit andet barn sammen med kæresten, Andreas. Her er seneste opdatering på graviditeten.

‘De unge mødte’-deltageren Sasja Lykke Johansen kunne tidligere i år afsløre, at hun og kæresten, Andreas Windfeldt, ventede endnu et barn. I forvejen har de datteren, Sommer, man også har kunnet opleve i den seneste sæson af ‘De unge mødre’.

Og selvom Sasja glæder sig til at blive mor til to, så er det ingen fest for hende at være gravid.

– Begge graviditeter har været ret ens de første 4-5 måneder, fortæller den unge mor og fortsætter.

– Med Sommer kastede jeg op stort set hele graviditeten, men det er faktisk stoppet med lillesøster nu. Det er vildt skønt. Jeg kan dog tydeligt mærke, at det begynder at blive lidt hårdt, nu hvor maven vokser en del, og jeg kan ikke slappe af på samme måde som med Sommer, fordi jeg jo går hjemme med hende denne gang.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Ung mor springer ud som lesbisk

Tre navne har været på tale

Når Sommer bliver storesøster, bliver det til endnu en pige. Og hvad hun skal hedde, er Sasja Lykke og Andreas endnu ikke helt sikre på:

– Det har skiftet lidt, men først var det Anna og Nora, vi talte om. Men de sidste par måneder har vi begge været meget glade for navnet Nynne. Så umiddelbart er det favoritten, medmindre der pludselig dukker et andet op, fortæller Sasja Lykke.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod

Sasja og Andreas’ datter sommer er kun 13 måneder, og de to piger bliver altså pseudotvillinger, derfor har Sommer heller ikke haft den store reaktion på udsigten til en lillesøster.

– Sommer forstår det slet ikke endnu, men hun er rigtig vild med at lege med sine dukker, som vi kalder baby’er. Hun giver dem kys og kram og er begyndt at give dem mad fra sit lille madkøkken.

– Jeg glæder mig meget til at blive mor igen. At være mor er det bedste, jeg nogensinde har oplevet, så det bliver bare skønt med endnu en til flokken herhjemme, afslutter Sasja Lykke.

LÆS OGSÅ: Særudgave af ‘De unge mødre’: Fra ung mor til ung mand

Nedenfor kan du se de seneste billeder af gravide Sasja Lykke, som nu er i uge 26:

Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.