Nyeste artikler
Se alle
Nanna-Johanne og Michael med den unge mors sønner fra tidligere forhold, Miclas og Julius. (Foto: Niels Henrik Dam)

‘De unge mødre’-par skilt efter 3 måneder

Lykken varede kun i ganske kort tid for Nanna-Johanne og Michael.

I denne sæson har man kunnet følge forberedelserne til Nanna-Johanne og Michael Fonnesbæks bryllup i ‘De unge mødre’, hvor det hele kulminerede i sidste uge, da man i sæsonafslutningen kunne se selve vielsen på Kanal 4.

STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Nanna-Johannes bryllup

Parret sad dog ikke sammen derhjemme og nød at gense deres store dag, for hvedebrødsdagene varede kun meget kort tid for Michael og Nanna-Johanne, og nu er de to gået fra hinanden. Det bekræfter de begge to overfor Realityportalen.

– Det har været svært, men det var desværre et valg, jeg var nødt til at tage, og et valg jeg er nødt til at holde fast i. Det er aldrig rart at såre dem, man man elsker, men nogle gange kan man bare stå i en situation, hvor man bliver nødt til det. Vi har haft rigtig mange gode tider sammen, og det skærer i mit hjerte, at jeg har måttet såre ham på den måde. Jeg ønsker Michael alt det bedste og håber, han går en skøn fremtid i møde, lyder det fra Nanna-Johanne, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘De unge mødre’-stjerne og kæresten bryder stor bryllupstradition

– Min samvittighed i forhold til Michael nager mig nogle gange. Jeg ved, han synes, jeg har truffet det forkerte valg, men jeg føler, jeg har gjort det rigtige, og det jeg var nødt til at gøre. Vi stod i en svær situation, og jeg håber, han en dag vil kunne forstå mit valg. Vi nåede at være gift i næsten 3 måneder, så det var et kort ægteskab. Det ser måske nok rigtig dumt ud udad til, men det er sådan, det må være. Så må folk lidt tænke, hvad de vil. Jeg har gjort det, jeg følte var det rigtige at gøre.

Michael: Ville ønske, hun havde kæmpet mere

Michael bakker op om Nanna-Johannes forklaring, og ingen af dem ønsker at fortælle, hvad der er årsagen til bruddet, men det er ikke noget, der er kommet fra den ene dag til den anden. Det er 2,5 måned siden, at Michael flyttede ud fra parrets fælles hjem og ind til sin mor i Horsens.

– Nanna og jeg har igennem det sidste lange stykke tid gået en utrolig svær tid igennem. Det sætter sine spor psykisk såvel som fysisk, og nogle gange må man desværre sande, at nogle kampe bare er helt umulige at vinde, desværre. Samtidig er vores “private” sag blevet delt vidt omkring sig i det offentlige rum, som man selvfølgelig kun kan forvente, men det har også sine konsekvenser og har også haft det i stor stil for os som familie, fortæller Michael og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mor i chok: Nyfødt datter ramt af epilepsi

– Det vigtigste har hele tiden været, at børnene ikke skulle mærke det mindste til det, men når det bliver så massivt, og det føles uundgåeligt, så må man vælge at trække stikket for at mindske “skaderne”, så godt man kan. Det er ens ansvar som voksen og som forælder. Dog kan jeg da sagtens stå lidt uforstående overfor, at der for sin vis ikke blev kæmpet bare lidt mere for ægteskabet, end der blev, men det skal der naturligvis to til, og med den stod jeg en smule alene.

Afviser rygter om vold og misbrug

Det private mellem Nanna-Johanne og Michael ønsker ingen af dem at komme ind på, men hemmelighedskræmmeriet har medført en lang række af gætterier på de sociale medier. Det hele startede, da Nanna-Johanne fjernede billederne af Michael fra sin Instagram, og i sidste uge figurerede Michael som single på Facebook, mens Nanna-Johannes forhold ikke længere var synligt.

Det pustede til ilden, og selvom rygterne omkring bruddet mange, så vil Michael gerne slå en streg i sandet og afvise alle de andre rygter, der har været omkring årsagen til deres brud.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg

– Der er blevet langet ud med de værste anklager og formodninger om årsagen til vores situation. Alt fra misbrug af alle former for substanser til fysiske overgreb i form af vold mod både Nanna og børnene. Det er meget vigtigt at få slået fast, at disse anklager ABSOLUT intet har på sig af nogen som helst art. Dette er også blevet modbevist, og både ungerne, Nanna og jeg ved, at dette aldrig har fundet sted!

– Jeg har fra dag et taget børnene til mig, som var det mine egne og fortryder ikke et eneste sekund. Men er man først havnet i den situation, vi endte i, så er det desværre ikke altid nok med masser af kærlighed, omsorg og tillid for at holde skuden oven vande, og det mærker vi nu konsekvensen af. Nanna ER og har altid været en skøn skøn mor og det ved jeg hun vil fortsætte med.

Ifølge Michael er der til trods for de mange rygter endnu ikke nogen, der har gættet rigtigt på de sociale medier i forhold til, hvad der er sket mellem de to.

LÆS OGSÅ: Akut kejsersnit tre uger for tidligt: ‘De unge mødre’-stjerne har født

– Vi var selvfølgelig klar over, at folk ville snakke en del i krogene, men de ting der er blevet kastet rundt omkring har været så grænseoverskridende og væmmelige, og jeg kunne ikke tage mere afstand. Vi har med vilje valgt ikke at kommentere mere på det i det offentlige rum før nu for ikke at skabe unødig ballade, det har så desværre resulteret i en masse konspirationer i stedet for, fortæller Michael trist, og Nanna-Johanne bakker ham op.

– Rygterne er gået vilde for sig. Jeg har bevidst undladt at svare på det. Mange af de ting, der bliver skrevet, er enten usande eller fordrejet, og jeg har ondt af Michael. Han bliver gjort til noget, han ikke er. En fjer bliver hurtig til ti høns – folk har hørt små brøkdele af noget, og så har de så valgt støbe videre på det, fastslår hun

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

Har ikke set børnene i 2,5 måneder

Selvom de ikke afslører årsagen til skilsmissen, så fortæller Nanna-Johanne, at man kommer til at kunne følge noget af det i ‘De unge mødre’, hvor man også har kunnet se brylluppet. Det var da også kun få uger efter brylluppet, at Michael flyttede, og siden da har familien ikke været samlet.

– Drengene forstår det ikke helt endnu. Jeg har endnu ikke talt med dem om det faktisk. Ikke om at han slet ikke kommer hjem igen. De sidste 2,5 måned har Michael og jeg kun set hinanden hver anden weekend, så drengene har heller ikke set ham siden da. Jeg var bare nødt til at tage den beslutning. Det er en indviklet situation, og jeg endnu ikke ønsker at fortælle om til offentligheden, fastslår Nanna-Johanne.

LÆS OGSÅ: Gravide Maria Sebens afslører kønnet: Vi venter os en …

På trods af at Nanna-Johanne synes, det er synd for Michael, så står hun fast på, at hun har truffet den rigtige beslutning, da hun for et par uger siden sendte papirerne ind og begærede skilsmisse. Michael er dog ikke helt så afklaret som sin nu forhenværende hustru, og han håber stadig på, at de to finder ud af det sammen.

– Jeg har bestemt ikke opgivet håber på nogen måde. Nanna betyder ALT for mig, og vi er stadig drøn forelskede i hinanden, så jeg håber da på muligheden (for at finde sammen igen, red.) opstår engang ude i fremtiden, slutter han.

Se et lidt pinligt øjeblik fra parrets bryllup herunder, og se hele sæsonafslutningen med brylluppet på DPlay.

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne efter brylluppet: Derfor har Michael taget mit efternavn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.