Nyeste artikler
Se alle
Melissa var lige fyldt 19, da hun fødte Joshua og medvirkede i 'De unge mødre'. (Foto: Discovery Networks Danmark)

‘De unge mødre’-søn runder skarpt hjørne: Det er helt vildt!

Melissas søn er i dag fyldt ti år, og den unge mor kan slet ikke forstå, hvor hurtigt tiden går.

Klokken 00:25 natten til i dag var det præcis ti år siden, at ‘De unge mødre’-deltageren Melissa Ploug kunne kalde sig mor for første gang. Her fødte den unge mor nemlig sønnen Joshua, der fik en hård start på livet, hvor hans liv længe hang i en tynd tråd, efter han blev ramt af meningitis.

Han kom dog igennem det, og i dag er han en sund og rask dreng på ti år. Og det er noget, som Melissa har meget svært ved at forstå.

– Han er ti år gammel, og jeg jo heldigvis kun blevet ti år klogere og ikke ti år ældre at se på, griner Melissa og fortsætter:

– Ej, men det er fedt. Han udfordrer mig dagligt, men jeg tager det med et smil. Han er så møghamrende selvstændig, at det gør helt ondt, og beder han om hjælp, bliver jeg nærmest målløs. For han kan jo alt.

LÆS OGSÅ: Tilbage på skærmen: Glennie klar til ‘De unge mødre’-comeback

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se et tilbageblik på Melissas tid i ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Ikke ung farmor

Melissa var netop fyldt 19 år, da hun fødte Joshua.

– Det faktisk ret vildt at tænke på, at for ti år siden var jeg ikke andet end et barn, der lå og havde veer. Ja, for jeg var jo i virkeligheden stadig teenager, siger hun og slår fast, at hun ikke håber på, at hun skal være en alt for ung farmor.

– Pyha, jeg håber, at mine børn venter til, efter de er 25 år, og de skal forhåbentlig ud og opleve verden. Men nu der jo kun fire år til konfirmationstid. Hvor er tiden lige forsvundet hen? Ingen ved det … jeg gør i hvert fald ikke.

LÆS OGSÅ: Ung mors søn er alvorligt syg

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Melissa: Sådan har Joshua det efter meningitis

Fejret i stor stil

Allerede i sidste uge blev den store fødselsdagsfejring skudt i gang hos ‘De unge mødre’-deltageren.

– Vi har jo faktisk allerede fejret Joshua i weekenden. Fredag gik på at handle og gøre klar og forberede. Lørdag kom klassen og holdt total Joshua-dag med dyst, kampe og konkurrencer. Søndag kom familien og fejrede ham, fortæller Melissa.

I dag blev sønnen så vækket med sang og flag og stor morgenmad, hvorefter turen gik til udflugt med skolen, og derfor må han vente til onsdag med at dele Melissas hjemmebagte banankage ud i klassen. Den tiårige søn fik også lov til at vælge aftensmaden, der bød på tarteletter, og den unge mor er derfor sikker på, at hun har en tilfreds søn.

– Hvilket barn ville beklage sig over fødselsdag hen over tre dage? Ikke mine børn ihvertfald, griner hun og fortsætter:

– Jeg tror, at Joshua er yderst tilfreds. Han fik en kæmpe drøm opfyldt. Han fik nemlig en spritny PlayStation 4 med noget Fortnite til – ja, der er jeg altså for gammel. Og så fik han en masse LEGO og penge, så Joshua er i sit es, siger den unge mor.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter sammen med kæresten: Jeg har det stramt

 

View this post on Instagram

 

#JoshuaLucasMalakiasPloug 💙 #260309 #260319 #3670Gr #51Cm #Kl0025 Dagen jeg aldrig nogensinde i mit liv vil glemme, for hvem vil nogensinde ha lyst til at glemme den største dag i sit liv ! ❤️ Så længe jeg lever, vil jeg være der for dig…………..💜 Jeg vil skælde ud, belære dig, drive dig til vanvid og være efter dig, når det er nødvendigt, fordi jeg ELSKER DIG! 🥰 Den dag du forstår, hvorfor jeg gør sådan, er du blevet voksen og klar til at tage ansvar for dit eget liv………………❤️ Du vil aldrig finde andre, der bekymre sig så meget om dig og for dig, som jeg gør……..💙 Hvis ikke du hader mig mindst én gang i dit liv, har jeg ikke gjort mit job ordentligt! ❤ #MorElskerDigTilMånenOgRetur ❤ #DuOgJegForAltid #MinStoreBaby #DetStørsteDerErSketMig #Nogensinde #10År #DetForVildtDetHer #JegKanIkkeFølgeMed #StopMedAtGro 😰 #JegElskerDigMinStoreDreng #TillykkeMinStoreDreng🇩🇰

A post shared by 𝕆𝕗𝕗𝕖𝕟𝕥𝕝𝕚𝕘 𝕡𝕖𝕣𝕤𝕠𝕟 (@melissaauraploug) on

LÆS OGSÅ: Efter fem år som forlovede: Nu skal ‘De unge mødre’-par endelig giftes

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne indrømmer: Jeg røg hash hver dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.