Nyeste artikler
Se alle
Luna Munk (Foto: Janus Nielsen)

‘De unge mødre’-stjerne gør oprør med ærligt undertøjsbillede

'De unge mødre'-deltageren har meget på hjertet, når det handler om at hvile i egen krop og om kvindekroppens ideal i dag.

Det krævede en del mod af Luna Munk, da hun for få dage siden på både Instagram og Facebook postede et helt uredigeret og filterfrit billede af sig selv kun iført undertøj. ‘De unge mødre’-deltageren frygtede både grimme kommentarer om hendes vægt og at hun ville blive beskyldt for at opfordre til voldtægt med så let en påklædning.

Men hun valgte alligevel at overvinde frygten, og det er der mange grunde til. Blandt andet oplever hun, at der i dag er et flertal, som bestemmer, hvad der er idealet for kvindekroppen, og det ideal vil hun gerne gøre oprør imod.

LÆS OGSÅ: Drama på ‘Paradise’: Det kys skulle aldrig være sket

– Jeg vil gerne opnå et fokus på, at vi skal væk fra et uopnåeligt ideal af, hvordan en kvindekrop skal se ud. Især fordi vi har en generation af unge mennesker, som er meget letpåvirkelig, når det gælder de sociale medier, og lige nu er det tynde, smukke kvinder, plastikoperationer og botox, man konstant får smidt i hovedet. Jeg tror, at et billede af mig er en god kontrast til netop det. For der findes også kroppe, der ikke passer ind i idealet, men som er præget af hængehud, strækmærker og overvægt. Og det er helt okay, siger Luna til Realityportalen.

Dette billede lagde Luna på Instagram og Facebook. Foto: Maiken Skriver Brown

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører nye babyer

Kæmper for ikke at hade sin krop

Det viste sig hurtigt, at den 26-årige mor fra Randers ikke havde grund til at være bange for en dårlig modtagelse af opslaget på de sociale medier. Faktisk har hun næsten kun modtaget positiv respons fra hendes følgere, der har respekt for Luna og opfordrer hende til at være stolt af sig selv.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset 

–  Der har været et par kommentarer, som lyder på, hvorfor jeg har det behov for at vise mig sådan frem. Men det var meget forventeligt. Jeg har også modtaget rigtig mange beskeder fra teenagere i alderen 13 til 14 år, som fortæller, at billedet har stor betydning for dem, fordi de konstant er selvkritiske og har svært ved at acceptere deres egen krop, siger Luna om modtagelsen.

Hun lægger dog ikke skjul på, at selv om hun gør oprør mod det pres, det er, at skulle have den helt perfekte kvindekrop i dag, så er hun alligevel også selv påvirket af presset. Hun fortæller, at hun hader sin krop og er ked af, hvordan den ser ud. Men hun kæmper for ikke at lytte til de følelser.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller: Han er min nye kæreste

– Om min krop er stor eller lille, så er jeg stadig Luna. Jeg er mor til tre skønne børn, forfatter, universitetsstuderende og marathonløber. Alle de ting, jeg har opnået i livet, har jeg ikke opnået på grund af min krops udseende, men fordi jeg er mig. Det er ikke afgørende, om min vægt siger 70 eller 90 kilo, eller om jeg kan presse min røv ned i en størrelse small, der ligger til grund for alt, hvad jeg har opnået. Det er min personlighed, min viljestyrke og mit positive mindset, slår den unge mor fast.

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.