Nyeste artikler
Se alle
Nanna-Johanne fra 'De unge mødre': Mit nytårsfortsæt må være lyt til din mavefornemmelse, stå ved din mening,tag ikke noget for givet, tænk ikke så meget over hvad andre tænker og nyd hver dag du har, sammen med dem du elsker. Nåh ja - og spar på chokoladen (Foto: Kanal 4)

‘De unge mødre’-stjerne i tvivl om fremtiden

Nanna-Johanne ved ikke, hvad der skal ske efter sommerferien.

Nanna-Johanne Jensen har skudt gang i jagten på et arbejde, der skal give hende og familien lidt ekstra penge – og måske resulterer i, at hun sætter sin uddannelse på pause i en periode. Det fortæller ‘De unge mødre’-deltageren i et opslag på Facebook.

– Jeg står og mangler fast arbejde. Jeg kan kan starte med det samme! Jeg er en rolig og imødekommende pige på 22 år med begge ben på jorden. Jeg er mor til Julius på 4 og Miclas på 3 og forlovet med Michael på 33 år. Vi er bosat i Hvide Sande. Kender I til noget i nærheden, så hører jeg meget gerne fra jer. Både fuldtids og deltids har interesse, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne dropper exit: Derfor fortsætter vi i ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nanna-Johanne fortælle om sine fremtidsplaner med Michael.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par springer ud i stort projekt

Den unge mor har mod på lidt af hvert, fortæller hun til Realityportalen.

– Jeg er egentlig meget fleksibel omkring jobs, synes jeg. Det vigtigste for mig er egentlig ikke arbejdet, jeg laver, men mere miljøet på arbejdspladsen og de personer, jeg arbejder sammen med, siger hun og fortæller, at hun ikke har droppet sin uddannelse.

– Jeg har læseferie lige nu, og jeg har de sidste to eksamener her i juni. Men vil gerne have noget arbejde for at tjene nogle penge, så vi kan komme på en god lang ferie

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslørede sønnens navn: Nu har hun ændret det

I tvivl om fremtiden

Nanna-Johanne ved ikke, hvad der skal ske efter sommerferien.

– Jeg er i lidt i tvivl, om jeg tager et sabbatår, hvor jeg arbejder lidt, eller om jeg bare skal læse videre med det samme. Det kommer meget an på, om jeg finder et fast job, eller om det kun bliver sommeren over, siger Nanna-Johanne og fortæller, at hun i hvert fald er sikret arbejde i juli og i august i en iskiosk ved et museum og på et røgeri.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod

Nanna-Johanna har ingen planer om at droppe sin uddannelse, selv om hun altså overvejer at sætte den på pause i et års tid.

– Det går okay med studiet. Dog glæder jeg mig til at komme i gang med noget, der interesserer mig lidt mere. Indtil videre har det været HF-enkeltfag, siger hun og fortæller, hvad hendes uddannelsesmål er:

– Drømmejobbet er helt sikkert at blive jordemoder, og der skal jo gerne have sygeplejerskeuddannelsen inden. Så målet er jordemoder og/eller pædagoguddannelsen, som jeg kan bruge i enten vuggestue eller som dagplejer. Der er lidt lang vej endnu.

Hun mangler at gennemføre to fag, så hvis den unge mor ikke vælger at tage et sabbatår, satser hun på, at hun kan starte på den ene af de to uddannelser til januar.

LÆS OGSÅ: Mén efter deltagelse: Derfor trak deltager sig fra ‘De unge mødre’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.