Nyeste artikler
Se alle
Luna, Simone, Martinna og Nanna medvirkede i 'De unge mødre på slottet' og kommer også med i den nye sæson af 'De unge mødre'. (Foto: Janus Nielsen)

‘De unge mødre’-stjerne kaster sig ud i stort projekt – og du er inviteret med

Den unge mor gennemførte for nylig sit første maraton, men hun er slet ikke færdig endnu.

Det var en godt tilfreds Luna Munk, der midt i maj gennemførte sit første maraton, da hun på 6 timer, 34 minutter og 20 sekunder tilbagelagde de 42,195  kilometer til Copenhagen Marathon.

– Det føles helt fantastisk. Det var noget af det vildeste, jeg nogensinde har prøvet, fortalte den unge – og ømme – mor til Realityportalen efter løbet.

Maratonløbet skete efter en aftale med Bubber under specialprogrammet ‘De unge mødre på slottet’, og den aftale overholdt begge parter altså for nylig. Det betyder dog slet ikke, at Luna er færdig med at løbe. Det fortæller hun på sin Facebook-profil.

– Mange har spurgt mig, hvad planen så er nu. Det, jeg har trænet op til siden december, er slut. Svaret er egentlig simpelt: Jeg løber igen næste år. Og næste gang jeg løber, bliver det under de seks timer, uden tvivl. Jeg har formået at gennemføre et maraton efter kun at have løbet i 9 måneder, så forestil jer, hvad jeg kan nå på et år, skriver hun.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘De unge mødre’-Luna er blevet misbrugt

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor en anden ung mor træner op til at fuldføre en ironman.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

“Lad os løbe sammen”

‘De unge mødre-deltageren fortæller, at de næste små 12 måneder skal bruges på at smide flere kilo og få trænet musklerne op, så hun for alvor er klar til at slå sin egen personlige rekord til næste års Copehagen Marathon. Og hun håber, at mange andre har lyst til at løbe med hende.

– Men en ting, jeg virkelig manglede til løbet, det var sammenhold; nogen at løbe med; nogen til at motivere og hive en op, når det var allerværst. Jeg oplevede så mange have glæde af hinanden, og det vil jeg også gerne opleve, skriver hun og fortsætter:

– For mig var tanken om Bubber en kæmpe motivation for at komme afsted – også selv om vi ikke løb sammen. Og derfor vil jeg gerne tilbyde det samme; lad os løbe sammen! Lad os motiverer hinanden det næste år, holde hinanden i ørene, mødes til løbeturer, you name it – og stå sammen som et hold ved startlinjen 17. maj 2020 og kæmpe os igennem sammen!

LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

Herunder kan du læse hele ‘De unge mødre’-deltagerens opslag:

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes afslører vild hemmelighed: Jeg troede ikke, det var muligt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.