Nyeste artikler
Se alle
Maria og Niklas (Foto: Malene Porup)

Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!

Maria føler sig klippet forkert, og derfor har hun givet 'De unge mødre' et stort ultimatum.

Kritikken er flere gange haglet ned over Maria Galthéen og Niklas Dahl i denne sæson af ‘De unge mødre’, hvor seerne for første gang har fået lov til at følge med i deres liv. Og det samme gør sig gældende efter aftenens sæsonafslutning, der i den seneste uge har været tilgængelig på DPlay.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

I afsnittet fortalte Maria og Niklas om planerne for deres bryllup, der senere i år finder sted. Den unge mor åbnede især op omkring økonomien, hvor hun glad fortalte, at der var ved at komme styr på faderskabssagen, så hun snart ville modtage penge fra den ene af sønnernes far, som de så kunne bruge på brylluppet.

Det er dog langt fra hele sandheden. I hvert fald ikke, hvis man skal tro den unge mor, der føler, at produktionen bevidst har klippet programmet for at få hende til at fremstå i et dårligt lys. Det slår hun fast over for Realityportalen.

– Jeg får jo stillet spørgsmål, som jeg svarer på, og som selvfølgelig bliver klippet ind i programmet. Men jeg har nok fem gange nævnt i mine svar på de spørgsmål, at jeg har fået en bonus fra mit arbejde, fordi jeg har været der i ti år, og den bonus skal så bruges på brylluppet. Og hvis nu det går galt, og det bliver dyrere, end vi regner med, så har jeg dog også en faderskabssag, der snart slutter, og som jeg forhåbentlig får penge fra, som jeg kan bruge af, hvis de andre ikke er nok.

LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nye ‘De unge mødre’-deltagere er i familie

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en af de episoder fra det seneste afsnit af ‘De unge mødre’, som Maria er utilfreds med.

LÆS OGSÅ: Trods stram økonomi: Ung mor afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom

– Men det er blevet klippet ud, så nu fremstår det som om, at det udelukkende er pengene fra faderskabet, der bliver brugt – altså børnepengene – hvilket slet ikke er korrekt. Jeg har ikke engang fået pengene endnu, og sagen er ikke slut, så det er slet ikke sikkert, at jeg når at få de penge. Og vi skal jo giftes uanset hvad. Så jeg er virkelig ked af, at det lyder som om, at jeg holder bryllup for Mickas penge.

Maria slår dog fast, at hun mener, at hun er i sin gode ret til at bruge en del af pengene på parrets bryllup. For hun har nemlig sørget for, at sønnen har fået alt det, han har brug for.

– Jeg mener også, at Mickas altså har fået tøj og legetøj nok – mere end han egentlig behøvede – og mad, dåb og alt dette har jeg betalt uden at få noget fra faren. Derfor er det jo ikke kun penge til Mickas. Men selvfølgelig skal de penge ikke alene gå til vores bryllup. De skal skam bruges på ferie til børnene og ting til børnene.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria: Bryllup er større end børn

LÆS OGSÅ: Louise Brylle stopper i ‘De unge mødre’: Disse optagelser havde jeg gerne undværet

Bryllup er større end børn, men …

Maria har også fået stor kritik for, at hun i afsnittet fortalte, at det var større at blive gift end at få børn. I den forbindelse var det dog heller ikke hele sandheden, der kom frem på skærmen, slår hun fast.

– Jeg er blevet spurgt om, hvad jeg tror, min familie tænker om, at jeg skal giftes, hvor jeg svarer, at de nok mener, det er en større ting at blive gift end at få et barn, fordi jeg allerede har fået to børn med to fædre. Så hvis jeg fik et barn mere, ville min familie nok bare sige: “Nu igen”. Ej, men de ville nok ikke blive lige så overrasket som nu, hvor jeg skal giftes.

– Og jeg har sagt, at jeg ikke behøver flere børn, og derfor – som det er nu – skal vi ikke have flere børn. Derfor er det jo et større skridt i vores liv at blive gift, fordi vi allerede har børn, siger Maria.

Ifølge den unge mor har hun ikke direkte sammenlignet de to ting og slået fast, at det er større for hende at blive gift.

– For selvfølgelig var det det største i mit liv at blive mor, men som mit liv er nu, er det største, der kan ske for mig for at fuldende mit liv, at blive gift, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Louise Brylle trækker stikket: Derfor stopper vi i ‘De unge mødre’

SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-Louise overraskede alle med bryllup

Stillede stort ultimatum

‘De unge mødre’-deltageren føler, at produktionen forsøger at få hende til at fremstå værre, end hun i virkeligheden er, og det er hun sur over.

– Det bryder jeg mig ikke om, for jeg vidste, at folk ville hade mig for at bruge Mickas’ penge på bryllup. Derfor ville jeg have lagt tryk på, at det netop er min bonus, der bliver brugt. Så jeg er faktisk ret sur over det, for jeg synes, jeg får nok hate i forvejen, og når det så ikke er sandheden, gør det det jo ikke bedre for mig, siger Maria, der ikke ved, hvorfor det er blevet klippet forkert sammen.

– Det ved jeg ikke helt. Det kan jo være, at min gamle tilrettelægger har misforstået mig, for det var hende, jeg sagde til, at jeg ville have det andet med, da det var vigtigt for mig. Men hun er stoppet nu, så det finder jeg nok aldrig ud af. Men når alle de dårlige ting er med kommet, er der jo mere omtale om programmet. Det er bare trist for mig at være kendt for at være en dårlig mor, for det ved jeg, at jeg ikke er.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-datter i kørestol efter uheld

Maria fortæller, at hun forlangte at få en ny tilrettelægger, hvis hun, Niklas og børnene i fremtiden skal være med i reportageserien.

– Det er ikke første gang (at Maria føler sig klippet forkert, red.), og derfor snakkede jeg med chefen og bad om en ny tilrettelægger – ellers ville jeg ikke være med mere, for det ødelægger vores familie og vores forhold, siger den unge mor.

– Indtil nu har det på ingen måde været en fordel for mig at være med, men nu har vi jo bryllupsplaner og så videre, og det syntes jeg selv har været spændende at følge, når andre er blevet gift. Så jeg håber da også, at folk vil se mine planer på tv – og omvendt håber jeg selvfølgelig ikke, at folk hader mig for det, for det skulle jo gerne være en lykkelig tid og ikke en trist tid.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Heidi er tidligere dømt for bedrageri

LÆS OGSÅ: Eksperter: Det sker der med Nadia Shila, hvis hun bliver dømt

Fortsætter i serien

Det bliver dog ikke til et farvel til Maria i denne omgang. Hun fortæller nemlig, at hun har fået sin vilje og har fået en ny tilrettelægger.

– Vi (Maria og den tidligere tilrettelægger, red.) havde et dårligt samarbejde, og jeg følte, der blev udspurgt om nogle ting, jeg ikke behøvede at have frem. Jeg kan ikke svare på, om de får hjælp til de spørgsmål, de stiller mig, men der blev lagt tryk på de børnepenge – og bare min økonomi i det hele taget – på grund de 200 kroner til Marcos bleer. Men nu er han altså blefri, og jeg har jo fået en portion penge. Derfor har vi råd til bryllup, siger hun og fortæller, at Niklas desuden har fået job i BR, hvilket også giver ekstra penge.

Maria har endnu ikke filmet med sin nye tilrettelægger, men hendes første indtryk er positivt, og derfor ser hun lyst på fremtiden i reportageserien.

– Jeg har kun filmet med en midlertidig tilrettelægger, og det gik super godt. Det var en helt anden måde, hun håndterede arbejdet på, og sådan skal det være fremover. Min nye, faste tilrettelægger har jeg kun talt i telefon med, men allerede der var hun meget mere nede på jorden og spurgte mig først, hvad jeg ville, siger Maria, der med sikkerhed er med i den kommende sæson af ‘De unge mødre’.

– Ja, vi har allerede optaget en del til nye sæson. Og man får lov at følge med i bryllupsplanlægning, smiler hun.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Sådan påvirker graviditeten min uddannelse

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Princess Natascha vender tilbage til ‘De unge mødre’

Producent: Vores deltagere skal være trygge

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Lena Lee Skibye, producent på ‘De unge mødre’ hos Pipeline Productions. Hun ønsker dog ikke at gå ind i den konkrete sag, men hun slår fast, at man gerne vil have tilfredse deltagere i reportageserien.

– Jeg er ked af, hvis der er noget, Maria er utilfreds med. Den konkrete sag har jeg ikke lyst til at kommentere her, men generelt er vi altid enormt lydhøre over for vores medvirkende og deres ønsker. Det er naturligvis meget vigtigt for os, at alle vores medvirkende er trygge, og derfor har vi altid en tæt dialog, siger hun.

Aftenens afsnit af ‘De unge mødre’ var sæsonafslutningen, men som Realityportalen allerede tidligere har fortalt, så kommer der en ny sæson til efteråret. Her medvirker blandt andre Nadia Shila, Princess Natascha og altså også Maria.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod Jim Lyngvild: Hold din kæft!

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud om stofmisbrug

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Kendte - Nybyggerne
Sendt på værtshus som fireårig: Puk Elgård taler ud om barsk barndom
De unge mødre - De unge mødre på slottet
'De unge mødre'-deltager åbner op om angst: Jeg følte, jeg svigtede som mor
Realityportalen
Netflix - Streaming
Vild true crime og kvindelige bodyguards: Dét skal du se på Netflix
Bedrag - Kendte
Thomas Hwan kender alt til søvnbesvær: Man bliver småskør
Paradise Hotel
Lenny: Jeg vil gerne have børn med Nadja, men ...
Landmand søger kærlighed
'Landmand søger kærlighed'-par vil flytte sammen
Love Island
'Love Island'-Ida efter bruddet med Jonas: Jeg dater en ny
Landmand søger kærlighed
'Landmand'-par: Sådan går bryllupsplanlægningen
Kendte
Udvider imperiet: Lukas stifter firma med sine managere
Kendte
Hailey og Justin Bieber skal giftes - igen
De unge mødre - De unge mødre på slottet
Ung mor klar til 'Vild med dans'
HBO Nordic - Streaming
Letpåklædte mænd og et Star Wars-ikon: Det skal du se på HBO Nordic
Huset på Christianshavn - Matador - X Factor
Pinlig 'X Factor'-dommer svinet til: Se hans geniale modsvar
Love Island
'Love Island'-Kasper: Derfor er jeg ikke kærester med Josefine
Paradise Hotel
'Paradise'-babe redder ung kvinde: Det var overvældende
Vild med dans
Sarah Grünewalds våde hobby: Nøgenbader
Årgang 0
'HOT NEWS: Årgang 0'-Rachel flytter sammen med kæresten
X Factor
AFSLØRING: Ukendte 'X Factor'-stjerner er videre til Five Chair Challenge
X Factor
Her er dommernes kategorier i 'X Factor'
De unge mødre
Ung mor har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!
Ex on the beach
Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne
gift ved første blik
'Gift ved første blik'-par leder efter fælles lejlighed
Besat af Bad Boys
HER ER DATOEN: 'Besat af Bad Boys' er snart tilbage
Love Island - Wingman
AFSLØRING: Populær datingserie vender tilbage med ny sæson
Mig og min mor
Mor Jette ramt af sygdom: Frygter kørestol
X Factor
'X Factor'-dommerne på glatis: Skal man have noget abe?
Hånd i hånd - Kendte - Viaplay
Populær dansk tv-serie vender tilbage med ny sæson
De unge mødre
Camilla Framnes åbner op: Sådan går det efter trafikuheldet
Robinson Ekspeditionen - X Factor
Realitystjerner i Instagram-fight: Har du tabt sutten og pisset i bukserne?
Love Island
HOT NEWS: 'Love Island'-par flytter sammen
Ex on the beach
HOT NEWS: Her er ændringerne i ny sæson ’Ex on the Beach’
Kys eller Cash - Paradise Hotel
Monique åbner op: Ramt af forsinket fødselsreaktion
Love Island
SE BILLEDET: 'Love Island'-babe har fundet kærligheden
Familien fra Bryggen
HER ER DATOEN: Ny 'Familien fra Bryggen'-sæson får snart premiere
Besat af Bad Boys - Dagens mand - De unge mødre
Se realitystjernernes #10yearchallenge
De unge mødre
Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned
Den som dræber - Viaplay
Se traileren: Her er premieredatoen på ny 'Den som dræber'-sæson
Paradise Hotel
ÆGte 'Paradise'-drama fortsætter: Bliv voksen og få dig en uddannelse!
De unge mødre
Nadia Shila åbner op om fødslen: Min mor skal filme den
Landmand søger kærlighed
'Landmand søger kærlighed'-babe flytter til udlandet
Familien fra Bryggen
Linse vinder pris: Jeg er så stolt og overdrevet glad