Nyeste artikler
Se alle
Ti nye deltagere er klar til at imponere dommerne med bagværk. (Foto: DR/ Carsten Mol)

‘Den store bagedyst’ er tilbage: Her er alle deltagerne

Det populære DR-program er tilbage med en ny sæson inden længe.

‘Den store bagedyst’ er endelig tilbage på tv-skærmene den 5. oktober klokken 20:00, når DR1 åbner op for en ny sæson. Og redaktør på programmet, Søren Olsen, lover, at der er en god sæson i vente.

– Der er 10 nye deltagere og derfor også 10 nye spændende og forskellige personligheder, som seerne skal lære at kende igennem programmerne. Samtidig har vi været i udviklingsværkstedet og fundet på nye temaer og udfordringer, som kan give spænding og udfordre alle, siger Søren Olsen til DR.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-kendis laver VILD ændring for programmet

– Vi kommer igen i år til at udfordre deltagerne på rigtig mange forskellige måder. De skal bage tyske kager, lave høje kagekonstruktioner og imponerende bryllupskager. De skal også udfordres af bagerlandsholdet og vise, at de kan nytænke en ‘kajkage’, siger han.

Det er igen Timm Vladimir, der er vært på sæsonen, mens Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo er dommerne, som deltagerne skal forsøge at imponere.

Du kan møde alle de ti nye deltagere i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.