Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

‘Den store bagedyst’: Mød ALLE de nye deltagere

Den 29. september starter 'Den store bagedyst' igen på DR1, og de 10 nye deltagere er lige blevet offentliggjort. Mød dem alle her!

Det drønpopulære DR-program ‘Den store bagedyst’ er snart klar til igen at samle kageglade danskere foran tv-skærmene. Slaget skal atter stå i teltet ved Clausholm Slot, og de velkendte ansigter, den altid veloplagte vært Timm Vladimir og dommerne siden sidste sæson, Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, er klar igen til den nye sæson.

Men alligevel er intet helt, som det plejer! Programmet vil blive sendt om lørdagen i stedet for onsdagen, der er nye udfordringer, temaer, overraskelser og hemmelige gæster og ikke mindst 10 spændende, nye deltagere!

Mød dem alle herunder!

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-hunk er blevet kærester med blogger-babe

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg har købt mig til flere følgere

Albert | 21 år | Købenavn NV
(Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Albert

Albert er 21 år og opvokset med konditori. Til daglig studerer han HF, men han drømmer om at blive sprogofficer med russisk som hovedsprog. Samtidig er han aktiv i LGBT-miljøet, da han selv er stolt homoseksuel. Han elsker spandauere med creme, men han synes, at de bliver bedst, når de kommer med hjem fra bageren og får en ekstra omgang med Alberts hjemmelavede creme.

Én af Alberts forcer i ‘Den store bagedyst’ er, at han er en kreativ sjæl. Han broderer og maler på æg inspireret af pysanka-stil, så det bliver ikke i Alberts køkken, der bliver sparet på detaljerne, når der skal dekoreres kager i ‘Den store bagedyst’.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Christina

Christina | 37 år | Hadsten (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Christina er 37 år og arbejder til daglig som dagplejemor. Før det var hun postbud i mange år. Christina er et rigtigt ‘ude-menneske’, der elsker naturen. Ikke sjældent finder man hende i skoven eller haven, hvor den står på gåture eller bålhygge. Derfor udnytter hun også gerne muligheden for at tage sine dagplejebørn med ud i det grønne.

I Christinas køkken finder man altid citroner, for det elsker hun smagen af. Derfor kommer hun også tit til at putte det i sine kager. Christina elsker dog også at eksperimentere og lege i køkkenet, så drømmen er en dag at kunne åbne en café, der serverer kaffe og kager.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Sofie: Jesper var ikke den ex, jeg havde håbet på

Elissa | 28 år | Frederiksberg (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Elissa

Elissa er 28 år og børnetandlæge, men elsker søde sager. Hun har spillet klaver siden barndommen og slår en proper næve, for det øver hun sig i flere gange om ugen til boksning. Elissa stammer oprindeligt fra Tunesien, så der rejser hun ofte ned for at besøge sin familie.

Her bager hun tunesiske lækkerier sammen med hendes tanter, mens hun tilgengæld tilbyder oplæring i danske lækkerier som kanelsnegle og drømmekage. Derhjemme danser hun til musik, når der skal laves mad, men det bliver der nok for travlt til, når det gælder køkkenudfordringerne i ‘Den store bagedyst’.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

Emil

Emil | 17 år | Kongens Lyngby (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Emil er med sine blot 17 år den yngste deltager nogensinde i ‘Den store bagedyst’. Faktisk har han indtil nu gået og ventet på, at han endelig ville blive gammel nok til at deltage i programmet. Den unge purk går til daglig i 1.G på Aurehøj Gymnasium, hvor han også spiller trompet i skolens big band.

Emil har været i praktik på konditoriet ‘La Glace’ og er ejer af en Instagram-profil, hvor hans over 1000 følgere følger med i hans smukke kagekreationer. Emil elsker at nørkle med bagværk, så han har alverdens bageudstyr, som han vil benytte sig af i ‘Den store bagedyst’, eksempelvis hans dehydrator eller spraypistol.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Jasmin | 30 år | Søborg
(Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Jasmin

Jasmin er 30 år og arbejder som sanger, sangunderviser og gospeldirigent. Det er hun lige vendt tilbage til, da hun lige har været på barsel med hendes lille søn. Jasmin er helt pjattet med den kage, der hedder Jomfrubryst.

Det fik hun klokken 4 om natten hos en bager i Rom, efter at have kørt rundt om Colosseum i sportsvogn – og gode oplevelser knytter sig som bekendt til maden. Derudover har Jasmin en kolonihave og dyrker sine egne råvarer, så dommerne kan måske være heldige at komme til at smage på Jasmins hjemmedyrkede sager.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels fik 53 breve: Sådan udvalgte han de fem

Jon

Jon | 25 år | Risskov
(Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Jon er 25 år og læser til lærer. Derudover er han lærervikar på en specialinstitution for børn og unge med ADHD og autisme. Her bruger han også tid i køkkenet, hver gang der bliver lejlighed til det.

Tidligere var Jon svært overvægtig, men for et par år siden lagde han livsstilen om og tabte sig over 50 kilo. Alligevel kan Jon stadig godt snige sig til at fråde en hel pakke Snøfler, hvis det er på tilbud i Netto. Jon elsker at lave mad og bage og har gået på Suhrs Husholdningsskole. En skønne dag håber han at arbejde på et julemærkehjem eller at eje sin egen foodtruck.

LÆS OGSÅ: Gravid Anne Gadegaard: Jeg har grædt, grædt og grædt

Kristoffer | 27 år | København
(Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Kristoffer

27-årige Kristoffer er bachelor i kommunikation og digitale medier, og så er han elitesportsudøver i atletik. Han har vundet mange fine medaljer, men størst var, da han vandt en bronzemedalje til DM i 100-meter stafetløb.

Kristoffer bor med tre roomies i en lejlighed på Østerbro, og de tre nyder godt af resultaterne af Kristoffers hang til bagning. Kristoffers stærke side i ‘Den store bagedyst’ er at lave mousser, og han elsker specielt, når de smager af ananaskirsebær og havtorn – helst på samme tid.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand’-par efter optagelserne sluttede

Marianne

Marianne | 40 år | Børkop
(Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Marianne er 40 år og arbejder som skolepædagog på en stor folkeskole. Hun bor i Børkop sammen med sin mand, sin søn på syv år og tit kommer mandens to børn også forbi til kagespisning og andet godt. Marianne ved dårligt noget bedre end at bage, for det løfter altid hendes humør.

Hvis hun har haft en træls dag, så bager hun en kage og spiser den, og så bliver hun glad igen. Men bagning kan også være et tiltrængt pust under større problemer. Marianne er kreativ og farverig, og det skal man nok komme til at opdage, når hun kaster sig i køkkenet til ‘Den store bagedyst’.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par afslører kønnet: Vi venter os en…

Peter | 49 år | Fredericia (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Peter

49-årige Peter er den (meget unge) alderspræsident i syvende sæson af ‘Den store bagedyst’. Faktisk var det Mortens datter, der tilmeldte ham, men nu tager han udfordringen op for at vinde. Peter er fiks på fingrene, for udover at han lige har bygget sin egen pizzaovn i haven, så arbejder han med Vespa scootere.

Han bygger, samler, reparerer og sælger Vespa’er og deres reservedele til hele verden. Peter er gift med sin søde kone og sammen har de tre børn og bor i Skærbæk uden for Fredericia. Hvis han skal tænke på et dejligt kageminde, så stryger hans tanker hen på en roulade, han engang delte med sin gode ven Morten tilbage i folkeskoletiden.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Troels: Sådan bliver det at se sig selv

Sara

Sara | 43 år | Aars
(Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Sara er 43 år og arbejder som ‘efterskolemor’, som hun selv kalder det, på Himmerlands efterskole. Her arbejder hendes mand også som lærer ligesom hende, og hjemme i privaten i landsbyen Havbro deler de tre søde børn – og en håndfuld ænder, kaniner og høns. Sara nyder at være i sin store have, hvor hendes drivhus bistår hende med gode råvarer, hun kan lave saft, marmelader og kager af, som kan komme ind i forrådet.

Hun siger selv, at den bedste bageinspiration er den person, man skal bage til, så det lyder som en sikker vej til dommernes hjerter i ‘Den store bagedyst’. Som yngre samlede hun inspiration i USA, hvor hun har boet hos værtsfamilier i flere stater. Kreativiteten kommer i hvert fald ikke til at mangle ved Saras mesterværker.

SE BILLEDERNE: ‘Bagedyst’-vinder er blevet gift

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Love Island
Årh: Så er der kærestefrieri i 'Love Island'
Familien fra Bryggen
ÅH NEJ: Geggo mister vigtigt minde om Mopper
Realityportalen
Forsidefruer
Janni Ree i chok: Min søster var ved at dø
Min fede træner - Vild med dans
'Vild med dans'-stjerne viser kæresten frem: Mødtes i Irma
Keeping up with The Kardashians
Blac Chyna håner Rob Kardashian: Kan ikke betale børnebidrag
Love Island
Nikolaj forlod 'Love Island' med tandpine: Tog direkte i byen
julekalender
Her er alle årets julekalendere
De unge mødre
Stolt ung mor når stort mål: Jeg følte mig skide sej
Love Island
'Love Island'-skænderi: Har fået nok af Rasmus' dame-skifteri
Landmand søger kærlighed
'Landmand'-par er blevet gift: Sådan gik brylluppet
Paradise Hotel - Robinson Ekspeditionen
'Paradise'-babe får sugar-karriere
Love Island
Wow: Er endnu en af de oprindelige fyre røget ud af 'Love Island'?
Paradise Hotel
Paradiso afslører nyt Fakta-job
Keeping up with The Kardashians
Kim og Kanye trådte til: Reddede naboerne fra voldsom brand
Boligkøb i blinde
'Boligkøb i blinde'-vært om programmet. Jeg ville aldrig melde mig
Luksusfælden
Peter fik stort chok efter 'Luksusfælden': Tæt på at trække stikket
Landmand søger kærlighed
'Landmand'-Troels og Nadine: Sådan går det i dag
Divaer i Junglen - Paradise Hotel
Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension
Love Island
Rasende 'Love Island'-deltager har fået nok: Er du gal en snotskovl!
Boligkøb i blinde
SAY WHAT! 'Boligkøb i blinde'-par overrasker eksperter med anderledes krav
Familien fra Bryggen - Love Island
Geggo indtager 'Love Island'
Fristet - Kendte
HOT NEWS: Reality-hunk bliver vært på Go' morgen Danmark
Luksusfælden
WOW! 'Luksusfælden'-par har otte børn og to huse
Mig og min mor
SE BILLEDET: Realitybabe får tatoveret kæmpe billede af sin mor
gift ved første blik
'Gift ved første blik'-pars morgenbreve afslører nye detaljer om forholdet
Robinson Ekspeditionen
Türker ude af 'Robinson': Jeg så mig ikke som en værdig vinder
Robinson Ekspeditionen
Efter exit kort før finalen: Jeg er stolt og tilfreds
De unge mødre
Husker du Sabrina fra 'De unge mødre'? Så stor er sønnen blevet i dag
Paradise Hotel
'Paradise'-Nadja har fået større ..
Robinson Ekspeditionen
Drama i 'Robinson': Hvad fanden tror I, det er?
Love Island
Gammel kending vender tilbage til 'Love Island'
De unge mødre
Princess Natascha løfter sløret: Her er min søns navn
Paradise Hotel
HOT NEWS: Tina Maria vender tilbage til skærmen
Paradise Hotel
HOT NEWS: 'Pardise'-hunk er blevet forlovet
Keeping up with The Kardashians
SAY WHAT! Har Kourtney scoret Khloés ekskæreste?
De unge mødre
Ung mor i voldsomt trafikuheld: Jeg kunne ikke mærke mine ben
Kendte - Landmand søger kærlighed
Lene Beier smider gummistøvlerne: Fra landmand til slikmutter
Drengene på kanten
'Drengene på kanten'-Sine flytter med datteren
gift ved første blik
'Gift ved første blik'-Michael var jomfru: Derfor stod jeg frem på tv
HBO Nordic - Streaming
Brudepiger og en forsvunden ven: Dét skal du se på HBO Nordic
Big Brother
Dansk realitystjerne afbryder forlovelsen