Nyeste artikler
Se alle
Anne. (Foto: Janus Nielsen)

Denne ‘Paradise’-babe har pakket kufferten

'Paradise'-baben er klar til at sætte kursen mod varmere himmelstrøg. Det bliver i selskab med sin veninde fra 'Ex on the Beach'.

Anne Plejdrup, der var med i sæson 15 af ‘Paradise Hotel’, gør klar til at forlade Danmark for en periode på seks måneder. Det eventyr skal hun dele med Sara Run Isafold fra ‘Ex on the Beach’ sæson to.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden 

Sara Run Isafold. Foto: Janus Nielsen

Så snart Sara har bestået sin køreprøve og har kørekortet i hus, rejser de to reality-veninder til Spanien, hvor de skal arbejde i seks måneder i byerne Marbella, Malaga, Estepona, Fuengirola og Benalmadea.

På nuværende tidspunkt bor Anne hos sin veninde, bloggeren Nicoline Tatiana Reindl, på Østerbro.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens kæreste: Derfor har jeg fået tatoveret hendes navn

–  Vi skal arbejde for JobSpanien og skal rejse rundt i Spanien for at lave en masse fede videoer og sindssygt godt content. Vi har allerede en masse fede idéer! Derudover skal vi rundt til dem, som arbejder hos JobSpanien, og interviewe dem blandt andet for at høre, hvordan det er at arbejde hos JobSpanien, fortæller en begejstret Anne.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-hunk er tidligere MGP-stjerne

JobSpanien holder til i Malaga, og er en virksomhed, der primært hjælper unge danskere med at komme i arbejde og finde bolig i Spanien. Her skal Sara arbejde som HR Manager og Instagram Specialist, og Annes præcise stilling er endnu ikke fastlagt.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Første parceremoni var planlagt 

– Det bliver nok nærmere slutningen af januar, men vi rejser med det samme, vi kan, siger Anne, der for tiden arbejder på udvikling og promovering af Skyland, en beach-festival i Nordjylland, som hun kommer til at sætte på pause bortset fra et par gange, hvor hun skal rejse hjem til Danmark og arbejde på projektet.

Sara glæder sig også over arbejdet og sin kollega for det næste halve år.

– Jeg forventer, at det bliver det fedeste at rejse sammen med Anne. Hun er skide skør, ligesom jeg selv er. Og hun er en skøn person. Jeg er sikker på, at vi får den fedeste oplevelse sammen, siger hun.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.