Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Derfor får ung mor lavet skønhedsindgreb: Jeg er træt af det!

Den unge mor indrømmer, at det måske vil komme bag på mange, men hun har alligevel truffet et stort valg.

I den nye sæson af ‘De unge mødre’, som man kan se de første fire afsnit af på DPlay allerede nu, kommer man med Martinna og Nanna på skønhedsklinik for at få lavet større læber.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Martinna har ellers altid været modstander af kunstige skønhedsindgreb, men det har nu ændret sig, og veninden Nanna tager hende under armen for at give hende mod til det store skridt.

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

– Jeg har altid gået meget op i, hvad andre tænker om mig. Og jeg ved jo godt, at det her med at få lavet filler i læberne og leve på den måde, som jeg ellers gør i forhold til naturlige ting og økologi og alternativ behandling og sådan nogle ting. Jeg ved godt, at det måske ikke stemmer så godt overens med det her med at få lavet kunstige læber, men et eller andet sted hvorfor skal det hele stemme overens? Hvorfor skal alting være så sort hvidt, jeg er træt af det, fastslår Martinna i klippet, som man kan se nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op 5 gange

Martinna fik lavet sine læber i marts måned, og det er altså det indgreb, man nu kan følge i serien. Dengang skrev den unge mor på Instagram om sin beslutning, at hun havde prøvet i lang tid at elske sit naturlige look, men det kunne hun ikke.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne indtager ‘De unge mødre’

–  Som mange måske ved, har jeg altid været ked af mine små læber, og jeg har længe prøvet at elske mig selv, som den jeg er, og jeg har også altid opfordret folk til at gøre det samme. Men det har aldrig været et ægte kærlighedsforhold til mit ansigt, og jeg har haft enormt svært ved at acceptere det. Det bunder måske i noget meget dybere. Jeg ved det ikke, skrev Martinna på daværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut

Efterfølgende understregede hun, at hun efter indgrebet følte sig smuk, så alt tyder altså på, at det var den rigtige beslutning Martinna tog, og at hun vil vende tilbage til den varme stol og få flere indsprøjtninger.

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.