Nyeste artikler
Se alle
Katarina (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

Derfor gik endnu et ‘Ex on the Beach’-par fra hinanden

Det blev for meget for Katarina, at Mark prøvede at score piger lige ved siden af hende.

Det var ikke meget, ‘Ex on the Beach’-seerne nåede at se til kærlighedsaffæren mellem Mark og Katarina. Parret nåede ganske vist at have sex på rullende kameraer, men Mark blev desværre den første deltager, der måtte forlade villaen i Maritius.

Men selv om Katarina hurtigt kom videre i villaen og kastede sin kærlighed på Abdul få dage efter afskeden med Mark, så understregede hun, at hun stadig havde Mark i sine tanker.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Liv åbner op: Jeg ville gerne være kærester med Tabita

Efter ‘Ex on the Beach’ fortsatte romancen da også hjemme mellem Katarina og Mark, der dog ikke satte titlen “kærester” på forholdet.

– Mark og jeg dater, men vi skynder os ikke med noget. Der er kun en time imellem os, så vi ses tit, og når vi ikke er sammen, snakker vi tit i mobil, fortalte Katarina sidst i marts til Realityportalen og understregede, at forholdet var eksklusivt.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Men forholdet mellem de to ‘Ex on the Beach’-deltagere gik desværre i vasken, og nu afslører Katarina hvorfor i dagens afsnit af ‘Efter Ex’.

Mark var nemlig lidt for begejstret for andre damer til Katarinas smag.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk har fået lavet botox

Herunder kan du se klippet, hvor Katarina beskriver Marks heftigt flirtende adfærd, som endte med at koste forholdet – og du kan se hele afsnittet på Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex On the Beach’-Tabita løj om graviditet: Derfor gjorde jeg det

LÆS OGSÅ: AKAVET: Claes ser sex-scener sammen med svigerfamilien

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.