Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Viaplay)

‘Desperate Housewives’ 15 år senere: Dét er der sket med husmødrene

Hvad er der blevet af skuespillerne, siden sidste afsnit af 'Desperate Housewives' blev optaget i 2012?

I 2004 besøgte tv-seerne første gang Wisteria Lane i Fairview, Eagle State. Både gaden, byen og staten var fiktive, men det glemte man hurtigt, da man lærte fem af byens frustrerede fruentimmere at kende. De hed Susan Mayer, Lynette Scavo, Gabrielle Solis, Bree Van de Kamp og Edie Brit.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu kan du streame hele ‘Desperate Housewives’

De fire førstnævnte var nære veninder, mens den stride Edie Brit aldrig rigtigt blev lukket ind i flokken – og hun blev da også skrevet ud af serien i femte sæson, hvor hun kom voldsomt af dage.

I det hele taget var der mange dødsfald i serien – enten forårsaget af ulykker som tornadoer, forulykkede fly, trafikuheld eller mord. Netop mord og andre forbrydelser var der mange af i gaden, der så smukt var opkaldt efter sine mange smukke blåregn, der voksede op ad de flotte villaer.

Den gennemgående fortæller i serien, Mary Alice Young, havde begået selvmord, lige inden tv-serien gik i gang, men på trods af de utallige tragedier, som tv-seerne blev fodret med i løbet de otte sæsoner, var ‘Desperate Housewives’ uhyggelig morsom. Og for hovedpersonerne var serien med til at give dem rigdom og berømmelse. Men hvad er der blevet af skuespillerne, siden sidste afsnit blev optaget i 2012?

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en ‘Big Brother’-deltager gennemgår seriemorder-testen.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Ikonisk TV 2-program vender tilbage – men med STOR ændring!

Erklæret rask

Marcia Cross i rollen som Bree Van de Kamp. (Foto: Kevin Mazur/American Broadcasting Companies Inc via Getty Images)

Marcia Cross, 57, som vi husker i rollen som den altid perfekte husmor Bree Van de Kamp, har ikke altid været perfekt selv. Som da hun ville adoptere et endnu ufødt barn. Der blev indgået aftale med en højgravid kvinde, men der opstod komplikationer, og kvinden fødte et sygt barn alt for tidligt.

Nu ville Marcia Cross hverken vide af moderen eller barnet, der kort efter døde. I 2007 fødte Marcia Cross tvillinger. Hun har for nylig afsløret, at hun har været ramt af kræft, men er erklæret rask, og hun arbejder aktivt for bekæmpelse af den modbydelige sygdom.

LÆS OGSÅ: Realitybabe flytter sammen med kæresten

Nicollette Sheridan spillede Edie Britt. (Foto: Gregg DeGuire/Getty Images)

Mænd, mænd, mænd

Nicollette Sheridan, 55, spillede den intrigante Edie Britt. Men det var ikke kun i rollen, hun skabte problemer, for da hun blev skrevet ud af serien, sagsøgte hun instruktøren, Marc Cherry, for at have slået hende i forbindelse med en optagelse.

Privat har Nicollette væltet sig i mænd. Hun var ungdomskæreste med popstjernen Leif Garrett og havde siden mange skuespillerkærester. Hun blev gift med Harry Hamlin og har et par gange været i forlovet med sangeren Michael Bolton.

For fire år siden giftede hun sig med skuespilleren Aaron Phypers, men syv måneder senere søgte hun skilsmisse.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-babes hårde kamp: Vil stoppe med at hjælpe døden på vej

Den upopulære

Teri Hatcher var ikke specielt vellidt, mens hun indtog rollen som Susan Mayer. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images for New York Comic Con)

Teri Hatcher, 54, spillede den fraskilte, lidt kiksede husmor, Susan Mayer. Teri var kendt i forvejen fra Superman-serien ‘Lois & Clark’ og havde været Bond-babe. Derfor var hun også bedre lønnet end de øvrige skuespillerinder i ‘Desperate Housewives’, og det var måske medvirkende til, at de ikke brød sig om hende.

Under en forsidefotografering til Vanity Fair ville fotografen have Teri Hatcher til at stå i midten, men så truede et par af de andre ‘Housewives’ med at skride. Og da serien sluttede, havde det tekniske hold lavet en lagkage, hvorpå hovedrolleindehavernes navne stod – men de havde ”glemt” at skrive Teri Hatcher.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’ er tilbage med store ændringer

Bare mexicaner

Eva Longoria spilled den tidligere model, Gabrielle Solis. (Foto: Joshua Sudock/Disneyland Resort via Getty Images)

Eva Longoria, 44, havde rollen som eksmodellen Gabriell Solis. Mens serien kørte, var hun gift med basketballspilleren Tony Parker, med hvem hun i 2005 blev stoppet af færdselspolitiet. En mexicansk politimand ville se Tonys kørekort, men så råbte Eva ifølge betjenten: ”Han er kun en mexicansk motorcyklist. Han vil bare have din autograf!”

Eva Longoria, som i øvrigt selv er af mexicansk afstamning, blev i 2011 skilt fra Tony Parker på grund af hans sidespring. Men i 2016 giftede hun sig med tv-bossen José Antonio Bastón, og i sommeren 2018 blev hun mor for første gang.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne indlagt og hasteopereret

Ligner Lynette

Felicity Huffman har ladet sig inspirere lidt for meget af rollen Lynette Scavo. (Foto: by Paul Marotta/Getty Images)

Felicity Huffman, 56, forsøgte i rollen som Lynette Scavo at give sine børn de bedste vilkår både hjemme og i skolen – og det var ikke altid, hun benyttede sig af ærlige midler.

Rollen må have smittet af på Felicity, som privat har to børn med sin mand, skuespilleren William H. Macy. Hun risikerer nu fængselsstraf for at have bestukket en uddannelsesvejleder til at skaffe hendes datter bedre eksamenspapirer.

Du kan se alle otte sæsoner af ‘Desperate Housewives’ på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Superfan søges! Elsker du ‘Landmand søger kærlighed’?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.