Nyeste artikler
Se alle
Bastian (Foto: Lykke Buhl).

Det så du ikke på tv: ‘Ex on the Beach’-Bastian ville gerne hjem

Det viser sig, at Bastian flere gange havde snakket med produktionen om at blive sendt hjem.

Der er ingen tvivl om, at Bastian, Linemaria og Sasja blev noget chokerede, da de i aftenens afsnit ‘Ex on the Beach’ fik at vide, at de skulle hjem til Danmark. Ingen af dem havde set den komme, at de kunne få sådan en besked, mens de var udenfor villaen.

Mens både Linemaria og Sasja græd, virkede Bastian knap så påvirket, og det viser sig, at der var en god grund til dette. Han havde nemlig på forhånd efterspurgt at komme hjem til Danmark:

-Det kom lidt som et chok, at vi røg ud lige der, men jeg havde faktisk været oppe ved produktionen tre gangen forinden for at snakke med dem om, at jeg lidt var ved at trække stikket, da det ikke lige var mig at være med i programmet. Så jeg tror, at det var et pænt move af produktionen, at jeg røg ud, da vi var på stranden, for det havde jeg udtrykt, at jeg ønskede. Da jeg snakkede med produktionen de to første gange, fik de overbevist mig om lige at give programmet en chance mere, men da jeg så var derhenne for tredje gang aftenen inden, jeg røg ud, var jeg rigtig ked af det, og så gav de lidt udtryk for, at jeg nok skulle komme hjem, hvis det var det, jeg ville, afslører Bastian til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Geggo sætter ægteskabet over styr

– Jeg havde ikke set ‘Ex on the Beach’, inden jeg kom derind, så jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg havde sagt ja til. Jeg vidste godt, at det handlede om at feste, og at det var noget med min eks, men ikke at det også var lidt et dating-program, hvor vi blev meget opfordret til at finde kærligheden. Det var ikke lige det, jeg havde regnet med. Det var selvfølgelig også min egen fejl, at jeg ikke havde set programmet, men jeg blev bare ringet op og spurgt, om jeg kunne tage afsted tre dage efter, så jeg havde ikke lige så meget tid til at forberede mig på, hvad jeg sagde ja til. Jeg tænkte bare, at det var en sjov mulighed, og så sagde jeg ja, fortsætter han og uddyber:

– Jeg havde også lidt svært ved at drikke mig fuld på tv, fordi det lige ville gøre de moralske tømmermænd lidt værre end derhjemme. Jeg var også på forhånd nervøs for, om jeg ville passe ind i villaen, for jeg har jeg det svært med, at folk snakker i krogene hele tiden, mens jeg selv er typen, der tænker meget over tingene, og derfor slap jeg heller ikke tøjlerne så meget, som jeg måske burde i villaen. Så jeg passede nok bare ikke lige så godt ind i programmet, men det fandt jeg bare først ud af, da jeg var derinde. Det var lige en stor mundfuld det hele, og så blev jeg bare fyldt lidt op og blev lidt presset over at være inde i villaen.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ’Ex on the Beach’-Amanda misbrugt

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyre forsonet efter voldsomt skænderi

Fortryder ikke deltagelsen

Selvom Bastian var glad for at blive sendt hjem til Danmark, betyder det dog ikke, at han fortryder sin deltagelse i programmet. Han ville heller ikke have sagt fra, selvom han på forhånd havde vidst, hvad han gik ind til.

– Det var en rigtig fed oplevelse at være med, og det var også derfor, jeg gjorde det. Jeg tror bare, at jeg skulle have forberedt mig lidt mere på, hvad jeg gik ind til. Også fordi jeg så en pige derhjemme, så det kom lidt som et chok for mig, at vi skulle skabe relationer med det modsatte køn inde i villaen. Så det var ikke helt gennemtænkt for mig. Især ikke fordi jeg kendte tre af pigerne, der var derinde, da jeg kom ind. Linemaria, der var min eks, Sasja, der havde været gode venner med en tidligere eks, og så Tessie, som jeg også kendte hjemmefra. Så det lå heller ikke lige i kortene, at jeg skulle være sammen med nogen af dem, men det overraskede dog også produktionen meget, at jeg kendte Sasja og Tessie også, for det vidste de nemlig heller ikke på forhånd, forklarer Bastian og tilføjer:

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’

– Jeg er super glad for, at jeg var med og fik lov til at prøve det af, men jeg skulle i hvert fald ikke være med en hel sæson, så jeg var glad for at ryge ud, da jeg gjorde. Det passede mig fint, at jeg lige kunne se, om det var noget for mig, og så var det ok, at jeg røg hjem. Jeg er nok bare en anden type end mange af de andre, da jeg ikke på den måde har behov for at blive set på tv og blive et kendt ansigt. Jeg synes bare, at det kunne være sjovt at prøve at være med, men det var slet ikke for at blive realitystjerne. Og jeg er heller ikke vild med at gøre crazy ting på tv foran hele Danmark.  Men det er ikke, fordi jeg afviser at skulle være med i mere tv i fremtiden, det skal nok bare ikke lige være et dating-program, og det skal heller ikke være et program, hvor jeg skal være væk meget mere end otte-ti dage, så er det ligesom nok for mig.

Se næste afsnit af ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Endnu en ‘Ex on the Beach’-babe har været sammen med Frederik

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.